čtvrtek 11. února 2016

Prodej živých ryb praha

Bohatá nabídka čerstvých ryb a rybích specialit - rybí salát a polévky. Nabízíme kompletní gastronomickou poradnu i zpracovatelský servis. Naši rybárnu najdete v Praze na náměstí Jiřího z Poděbrad. Jde o spojení obchodu s čerstvými rybami a bistrem, kde si můžete každý den pochutnat na skvělých jídlech z ryb a plodů moře. Naše rodinná firma Vám nabízí osobní přístup, maximální zodpovědnost a péči v oblasti gastro obchodu, distribuce a prodeje živých sladkovodních ryb.


Jsme mladá a dynamická společnost s mnohaletou praxí v daném oboru. Jsme tu pro Vás a vaší spokojenost dní v týdnu. Přímo na sádkách si můžete zakoupit živou rybu. Prodej živých ryb na sádkách.


Samozřejmostí je možnost vykuchání ryb a jejich naporcování přímo na prodejním místě. Celoročně jsou na sádkách k dispozici kapr a pstruh. V prodejně ryb na sádkách v Lahovicích je k dispozici sortiment živých ryb , chlazené ryby, mražené ryby, uzené ryby, zvěřina a doplňkový sortiment. Některé ryby a výrobky z nich jsou dostupné jen sezónně.


Prodej živých ryb praha

Aktuální dostupnost živých ryb je uvedena v ceníku živých ryb. Pro realizaci dodávek živé ryby kontaktujte obchodníka pro živou rybu. Třeboňský kapr a další ryby. Z dalších ryb jsou významné především tyto. Ve vánočním období jsou sádky Lahovice hlavním distribučním centrem vánočních kaprů pro Prahu.


Na jaře a na podzim je k dispozici i prodej násadové ryby pro zarybňování. Zabýváme se celoročním prodejem živých čerstvých ryb , převážně pstruhů a kaprů z Moravy. Snažíme se, aby naši zákazníci dostali ryby co nejčerstvější, proto vzhledem ke zvýšeným odběrům na víkendy, navážíme čerstvé ryby každý čtvrtek nebo pátek. Společnost FISH MARKET a. Hlavním artiklem společnosti je živá ryba, především kapr šupinatý a lysý, ale i další druhy ryb jako například amur, tolstolobik, sumec, štika, lín, candát a další ryby. Sortiment sladkovodních a mořských ryb je v průběhu roku značně proměnlivý.


Na podzim pořádáme výlov pro veřejnost. Vedle živých ryb si zde můžete koupit i pečené ryby (kapr, pstruh), teplé a studené nápoje nebo ochutnat naše výrobky. V případě zájmu kontaktuje vedoucího rybářské výroby. Vedoucí rybářské výroby Ing. V předvánočním období jsou sádky Lahovice distribučním místem vánočního prodeje kaprů pro Prahu.


Náš prodej probíhá celoročně,ryby nejsou vystresované převozem a nejsme omezeni počasím, povětrnostními podmínkami, nezastaví nás tedy ani zima, ani velká parna v létě s čímž se často potýkají sádky a podobní obchodníci zabývající se pouze překupováním ryb ,u nás dostanete vždy čerstvou rybu vylovenou před. Sádky Lahovice - Praha. Objednávky pro závoz do druhého dne přijímáme do 22.


Prodej živých ryb praha

Prodáváme živé sladkovodní ryby přímo z nádrží, čerstvě uzené ryby, rybí saláty a. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FISHWAY, Rybárny Praha , Greek corner, s. V recirkulačním zařízení, odchováváme plůdky až do velikosti tržních ryb. Ryby obsahují zdraví prospěšný tuk, a proto by se měli konzumovat alespoň 2x týdně. Naším sortimentem jsou také rybí výrobky ze sumečků afrických. Náš chov ryb , je schválená rybí akvakultura pod dohledem krajské veterinární správy. Všechny ryby chováme s maximální láskou a péčí.


Zabýváme se se chovem jak ryb konzumních , tak i ryb okrasných a ryb teplomilných. Na Váš stůl dodáváme zejména pstruha duhového, pstruha lososovitého, sivena amerického, kapra obecného, štiku obecnou, amura bílého, lína obecného, sumce velkého, jesetera sibiřského. Vzhledem k vzrůstajícímu zájmu o nákup ryb pro kuchyňské zpracovaní jsme se rozhodli vyjít těmto lidem vstříc. V sídle naší organizace tak prodáváme živé ryby (na přání zákazníka rybu také zpracujeme do požadované formy).


Jednou z možností se nákup přímo od zdroje, většina rybářství totiž nabízí prodej ryb přímo na svých sádkách. Další možností je nákup ryb ve specializovaných prodejnách (rybárnách) anebo větších supermarketech, které jsou přizpůsobené prodeji chlazených (někdy i živých ) ryb. V menších obchodech se stále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky