čtvrtek 25. února 2016

Stínící sítě na plot brno

Elegantní design rozzáří zahradu mladistvým vzhledem a umožní Vám prožívat domácí pohodlí i na Vaší zahradě. Síte na plot TEX jsou vysoce kvalitní sítě na ploty, pomocí kterých víte vytvořit esteticky příjemné prostředí ve Vaší zahradě. Na této stránce nabízíme široký sortiment stínících sítí. Jako další variantu přírodního vzhledu k zastínění plotu (ale také pergol, balkonů, atd.) nabízíme rákosovou rohož nebo štípaný bambus.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget arcu id lacus laoreet porttitor ut nec velit.

Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink. Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku. Stínící tkanina na plot výška 150cm a další!


Pletiva a sítě ) Hodnocení produktu:. Sítě jsou výborné k oddělení prostor, k vytvoření soukromí, na skleníky a foliovníky, ke krytí drobného ovoce. Vážení návštěvníci, vítáme Vás v našem internetovém obchodě plachty-site.


V nabídce našeho eshopu jsou plachtoviny a jiné průmyslové tkaniny, široké spektrum běžně známých plachet, ochranných sítí, stavebních sítí a dalších doplňků. Ze zkušeností víme, že oprava žaluzie, sítě proti hmyzu nebo látkové rolety do oken může být finančně nákladná.

Proto Vám doporučujeme za cenu opravy pořídit doplňky nové. Využijte nyní letní AKCI na zaměření horizontálních žaluzií a sítí proti hmyzu ZDARMA! Nabídka platí v případě závazné objednávky.


Ve videu se dozvíte k čemu tkaniny slouží, co udává. Společnost JURAP je výrobce a prodejce plotů, pletiv, bran a příslušenství. Na našich stránkách naleznete zajímavé rady, informace o firmě, referencích a především sortiment, který můžete zakoupit v E-Obchodě. Prodám použitou zelenou stínící textílii na 180cm plot, délka 3m.


Osobní převzetí Brno a Pohořelice nebo zaslání poštou. Plachty, tkaniny, ochranné sítě , plachtovina, nůžkové stany Plachty s oky, plachty na auta (autoplachty), plachty na bazén, stínící sítě , reklamní stany, plachtovina. Určeno pro zakrývání plotů, či pergol, snižuje prostup světla a zabraňuje nechtěným pohledům kolemjdoucích. Dodáme vám ploty, lesnická a dekorační pletiva, chovatelské sítě , šestihranné pletivo, svařované oplocenky, okrasné sítě , bezpečnostní pletivo, průmyslové svařované panely a jiný sortiment na stavbu oplocení.


Zajistíme Vám materiál na kompletní plot a přivezeme kdekoliv v ČR. Pokud hledáte dokonale bezúdržbový a levný prostředek pro vytvoření stínu a soukromí na Vaší zahradě, doporučujeme projít si naši nabídku stínících tkanin na plot nebo balkon. Výhoda stínící tkaniny oproti přírodním stínícím materiálům spočívá zejména v možnosti zvolit si stupeň zastínění, a také v široké barevné škále. Rychlým řešením pro Vás jsou stínící sítě na plot.


V nabídce naší společnosti naleznete stínící sítě s průsvitností , , , nebo 1. Dále prodáváme luxusní, extra pevné stínící sítě , které se skládají z z PVC a PET.

Užívejte si soukromí Vaší zahrady při hraní s dětmi nebo u bazénu. Zakryjte sousedův nepořádek na který se musíte každý den skrze váš plot dívat. Pro uchycení stínící tkaniny na plot doporučujeme použít vázací drát. Vybírat můžete z různých stupňů zastínění a výšek stínících tkanin.


V odstínech zelená, šedá, černá a hnědá. Tkanina se zesílenými okraji poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a nepříznivými klimatickými podmínkami. Použití rašlových úpletů: - pro stínění plotů a pergol, zakrytí bazénů před spadem listí a ostatních nečistot, ochrana pískovišť. Nejlevnější Sítě na ploty a zástěny.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nakupovat v našem eshopu můžete i bez registrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky