středa 24. února 2016

Opinel dětský nůž

Kolekce nožů My first OPINEL je určena jako první nůž dětem starším let, případně jako piknikový nůž na roztírání másla, krájení ovoce a zeleniny. Nerezová leštěná ocel je maximálně odolná korozi a prakticky bezúdržbová s dlouhotrvající excelentní ostrostí. Pokud chcete pořídit svým ratolestem první nůž , je dětský nůž výbornou volbou. Než zakazovat dětem práci s nožem a různé vyřezávání lodiček a oštěpů, je lepší děti naučit s nožem zacházet.


Nůž je sice ostrý, ale kulatá špička snižuje riziko. Ať už se děti učí krájet zeleninu na kostky nebo na plátky, tento nůž je pro ně ideálním společníkem. S kolekcí Le Petit Chef posunete vaření s dětmi na úplně novou úroveň a to nejen díky důmyslné ochraně prstů, která ponechá klidné vás, ale dítěti dá pocit, že může zacházet s opravdovým nožem bezpečně a. Moc dobře víte, jakou radost by jim udělal, ale máte. Představujeme vám tento výborný kapesní rozkládací nůž od světoznámé společnosti OPINEL. Je vyroben tak, aby byl ideálním pomocníkem pro děti.


Je totiž vybaven zaoblenou špičkou, která brání nechtěnému popíchání dětí. Rukojeť v zelené barvě. Tento nůž je vhodný pro starší děti na tábory či kempování (pod dohledem). Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.


Máme pro vás řešení ve formě bezpečného prvního nožíku OPINEL. Vybírat můžete z mnoha barev. Nožíky máme odzkoušeny na vlastních. Nůž je vybaven ergonomickým červeným kroužkem, který pomáhá naučit správným způsobům držení a umístění prstů a zvyšuje bezpečnost při používání.


Kč 3Kč bez DPH 3Kč 3Kč bez DPH. Ještě pořád váháte s koupí prvního nožíku svým malým dobrodruhům? Ideální pro školní děti. Viroblock pro maximální ochranu vašich dětí.


Zachovává si všechny potřebné vlastnosti, tradiční. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Opinel VRI N°MY FIRST Opinel APPLE. Plátce DPH musí vždy vyplnit DIČ pro uplatnění daňového dokladu. Dodatečná oprava není možná.


MY JEDEME DÁL, ale vzhledem k aktuální situaci v ČR s ohledem na COVID-jsme až do odvolání pozastavili možnost nakoupit zboží skrz pobočky Zásilkovny. Set obsahuje jeden nůž a chránič prstů. Tyrkysově modrý zavírací nůž. Střenka ( rukojeť ) je vyrobena z jednoho kusu bukového dřeva a je chráněna speciálním lakováním pro vyšší odolnost.


Tato ocel je odolná a zůstane dlouho ostrá. Praktický zavírací nůž z uhlíkové oceli a bukového dřeva. Klasický (jednoúčelový) – tento nůž má pouze čepel. Jeho výhodami jsou nízká hmotnost, menší rozměry a snadné použití. Víceúčelový – kromě čepele disponuje i dalšími nástroji.


Opinel dětský nůž

Podle jejich typu se nože hodí pro různé situace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky