čtvrtek 18. února 2016

Hrnec na hranolky bez tuku

Hrnec na hranolky bez tuku

Hranolky z fritézy jsou velmi chutné díky tomu, že není nutno použít velké množství tuku , jsou i zdravější a vhodné dokonce i pro ty z nás, kteří dbáme o štíhlou linii. Nicméně o plnohodnotnou náhradu fritézy se rozhodně nejedná. Nechám je minut louhovat ve vodě, aby se vyplavil škrob. Oblíbené hranolky , krokety, kuřecí křidýlka nebo jiné smažené dobroty lze totiž připravit úplně bez tuku či s jeho minimem, a přesto se skvělými výsledky. Podobné fráze na Nejrychlejsi.


Hrnec na hranolky bez tuku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejlepší plech na hranolky je takový, který je po celé ploše perforovaný.


Hranolky rozprestrite na plech vyložený papierom na pečenie vždy len v jednej vrstve, ideálne by na sebe nemali byť moc natlačené. Najlepší plech na hranolky je taký, ktorý je po celej ploche perforovaný. Také plechy môžete dať bez obáv do rúry aj dva – vďaka.


Objevte Actifry - nejinovativnější zdravou fritézu. Zvládne připravit až porcí hranolek najednou a smaží pomocí proudění horkého vzduchu – konvekce. Samozřejmostí je nastavitelná teplota a pojistka proti přehřátí. Fritéza smaží pomocí proudění horkéh.


Dnes jsou hranolky neuvěřitelně oblíbené nejen v restauracích rychlého občerstvení, ale také doma. Děti milují křupavou kůrku, ale matky dětem toto jídlo často odpírají, protože se připravuje na velkém množství tuku , a to je velmi, velmi škodlivé. Ale vynalézavé hospodyňky vždycky najdou cestu. Dnes si řekneme, jak připravit hranolky bez kapky oleje a tuku.


Pomalý hrnec je ideální k přípravě jídel z jednoho „kotlíku“. Obejdete se přitom bez tuku a použijete jen minimum soli a koření. Pomalé vaření ocení milovníci masa i vegetariáni.


Díky své nadupané výbavě disponuje automatickými nastaveními pro zdravé smažení s minimem oleje, nebo dokonce zcela bez tuku – zkrátka takový friťák bez oleje. Ve směsi obalte hranolky a potom je vyskládejte na pečící papír na plech. Dejte péct do předehřáté trouby tak na cca 200°C (pokud máte hranolky silnější, tak doporučuji o něco méně – 180°C) a pečte dozlatova (tak minut, někdy víc – záleží na troubě). Během pečení je dobré hranolky párkrát otočit.


Hrnec na hranolky bez tuku

S fritézou ActiFry s nízkou spotřebou oleje vám stačí pouhá jedna lžíce oleje na přípravu delikátních křupavých domácích hranolek! Plech vyložím papírem na pečení, poskládám na něj hra. Syrové brambory oloupu, protlačím přes mřížku na lisu na hranolky. Vyberte si ze stovek receptů na česnekové hranolky bez tuku , které se vám budou snadno a rychle vařit.


Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření česnekové hranolky bez tuku. Zdařilý recept na milované bramborové hranolky s příchutí česneku, které upečeme bez tuku. VaŘenÍ v parnÍm hrnci bez tuku recepty, které budete milovat.


Hrnec na hranolky bez tuku

Vařit můžete i zcela bez tuku. Hrnec je ideální na dušení a vaření tučnějších a tužších mas (hovězí a vepřová masa jako kližky, bůček, krkovice, ale i kuřecí stehenní apod. Libová a velmi kvalitní masa (kuřecí prsa, telecí, drahá a kvalitní steaková hovězí masa, svíčková,…) si raději nechte pro jiné. Fritovací hrnec ušetří až oleje díky otočnému nakloněnému koš.


Díky otáčení je pokrm v malém množství oleje na nezbytně krátkou dobu. Hranolky , krokety a jiná jídla jsou tak křupavější a méně mas. Křupavé hranolky s až o méně tuku a 1 chutí Díky horkovzdušné fritéze Philips si můžete užívat smažené jídlo bez lítosti.


Je tato recenze užitečná? Hrnec na dušení Tefal TRATTORIA je navržen tak, aby se během tepelné přípravy ze surovin uvolnilo maximum chuti. Hrnec l zajistí maximální uchování tepla pro dokonalé restování.


Velkou výhodou je i nepřilnavý povrch Titanium Extra, který se snadno myje a odolná konstrukce pro dlouhodobý výkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky