středa 10. února 2016

Plastový šroub m8

Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Transparentní šrouby vyráběné z polykarbonátu ve velikostech závitu Maž M8. K použití do předvrtaných otvorů v měkkém dřevu nebo plastu.


Tvar hlavy šroubu , Zápustná hlava. Kolový šroub M12x5xkoule RAudi, Seat, Škoda, VW, klíč LS17A25FRvýška 45. Plastové distanční sloupky - matice x šroub.

Materiál: PC – průhledné - Pro lepší izolaci. Nízká hmotnost, bez rzi. Použití namísto kovového šroubu s místech, kde je třeba izolace. Poznámka: Veškeré informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány na základě „tak jak jsou“ a „tak, jak jsou běžně používány ve výrobě“ a souhlasíte s tím, že tyto informace používáte výhradně na vlastní riziko. Vybírejte si Šrouby vratové podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Dostupnost: nedostupn é. Miska spodní pro motorové kosy OM – uchycení na šroub. Kvalitní a cenově výhodné plastové součástky od společnosti Killich s.

Dotahují se tlakem a po dotažení je nelze opakovaně. Spojovací materiál, šrouby, vruty, hřebíky, tesařské kování, matice, nýty. Komplexní sortiment spojovací materiál, šrouby, vruty, hřebíky, tesařské.


Pro zasílání obchodních sdělení uchováváme osobní údaje. Jméno a příjmení, e-mailová adresa. Osobní údaje za účelem zasílání obchodních sdělení používáme pro zasílání informací o nových produktech, slevách a cenových akcí.


Takto označené díly nelze koupit samostatně, jsou součástí celku (svařence). Hledáte-li normovanou položku, můžete si patřičný šroub najít s pomocí speciálního číselníku DIN značení. Umožnujeme také nákup odváženého množství šroubů (neoriginální balení, nejčastěji v ZIP sáčku). Konkrétní ceny šroubů a jejich varianty naleznete v produktových kartách. K dispozici ke stažení je.


Používají se nejčastěji při montáži patek na plotové sloupky a vzpěry, u zahradních branek a bran pro zakrytí matek pantů, příp. Vruty a šrouby v Baushopu koupíte za skvělé ceny. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou.


Univerzální držák zakončený koulí se šroubem M8. Dá se umístit do jakéhokoliv otvoru Mna motocyklu - do hlavy řízení, kapotáže apod. Na držák můžete upevnit např.

Doporučujeme Vám ke šroubu zároveň objednat trhací matici, kterou v našem sortimentu vedeme zvlášť. Válcovaný ocelový metrický šroub tř. Povrchová úprava bílým galvanickým zinkem. Vyrobeno podle DIN 603. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Vratový šroub , WT WINTECH E-SHOP. Vážení zákazníci, z důvodu omezení hotovostních plateb u přepravců není možné zboží zaplatit na dobírku. Náhradní plastový šroub pro rozvodnice SJ 1a SJ 1C3. Distributor elektronických součástek výrobců Molex, Weco, Gerth transformatorenbau, Kingbright, FCT.


Dle aktuální COVID-virové situace v EU, doručení zboží zatím probíhá bez vážnějších problémů v rámci ČR. Mimo ČR může dojít ke krátkodobému zpoždění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky