čtvrtek 18. února 2016

Kelímek s vlastním potiskem

Vratný kelímek s klipem. Druhý takový na trhu není. Dejte lidem Nicknack a už ho nepustí z ruky. Užijí si s ním festival, sportovní akci i soukromou párty. Stylově, kulturně, ohleduplně k přírodě.


Do poslední minuty, do poslední kapky.

Papírové kelímky s vlastním potiskem vyrábíme již od patnácti set kusů. Nabízíme celoplošný plnobarevný potisk kelímku. Ale protože potisk musí být dobře rozpoznatelný ne pro člověka držící kelímek ale hlavně pro osoby v jeho okolí, tak jednoduchý jedno až dvoubarevný potisk na bílém pozadí určitě také dobře splní svůj úkol. Pro více inspirací, jak může být Váš kelímek potisknut , se podívejte do galerie již realizovaných potisků ZDE Kde naše kelímky můžete potkat?


Vytvoř si vlastní potisk online, rychle a levně. Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší. Jednorázové papírové kelímky s vlastním postiskem.


Vnitřní vrstva je potažena polyethylenem, takže je vhodný jak na studené, tak i horké nápoje.

Ať už na masové akce, nebo třeba k. Výroba již od malého množství. Jako jediný z kelímků se snadno nosí. Je odolný, hygienický a bezpečný.


Poslouží na festivalu, sportovní akci, veletrhu nebo soukromé párty. A nejen tam – hodně často i doma jako suvenýr. V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem , polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem.


Je to snadné, rychlé a navíc zábavné. Ukaž tričkem podle svého gusta, kdo jsi. Nebo ho využij jako originální dárek. KŠILTOVKA S VLASTNÍM POTISKEM – VYTVOŘ SI VLASTNÍ KŠILTOVKU. Kšiltovkou s potiskem můžeš obdarovat sebe, svého kamaráda, kamarádku nebo celou rodinu.


Všechny motivy tiskneme individuálně, i v malých množstvích. Vytvořte si textil s vlastním potiskem. Textil s vlastním potiskem. V naší nabídce najdete pánská, dámská a dětská trička, body pro miminka a látkové tašky s vlastním potiskem.


Jako u všech našich produktů, můžete vkládat texty, fotky a zábavnou grafiku. Tiskneme ze všech stran.

Vaší kreativitě se meze nekladou. Dřevěná skládací lehátka s vlastním potiskem látky vhodná na firemní akce, svatby, festivaly, párty či ke zpestření odpočinkové zóny u kaváren, restaurací a hotelů. Multifunkční šátky a roušky s vlastním potiskem. TAEDA - stylové a moderní multifunkční šátky s vlastním potiskem.


Máme na výběr z několika druhů reklamních multifunkčních šátku - všechny s typy vlastním potiskem. Poptáváte trička s potiskem dle vlastního návrhu ? Tričko s vlastním potiskem. Zašlete nám požadovaný motiv či text, který chcete mít na tričku, či pokud požadované tričko již máme na eshopu a vy jen chcete část motivu změnit - standartně ho objednejte a do pole poznámka v závěrečném kroku objednávacího procesu napište požadovanou změnu.


Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Plastový kelímek Arena 3ml, reklamní potisk i bez. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Tento hrnek je ideální pro reklamní účely či pro vytváření firemní identity! Stačí vložit logo společnosti, foto či zajímavý slogan a podívat se, jaké množstevní slevy nabízíme.


Hrnek s vlastním potiskem je skvělý jak pro domácí tak i reklamní účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky