pátek 12. února 2016

Beko htv 8633 xs0

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for beko and beko fridge freezer. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Oproti průměru je tento model levnější až o několik set korun ročně. Z parametrů je trochu slabší její.


Official partner of… energy saving fans. Nenechte se rušit při odpočinku u televize anebo kdykoliv jindy, kdy si chcete doma užívat klidu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pračka má náplň kg praní, kg sušení a je vybavena Pro Smart invertorovým motorem se zárukou na let.


Kvůli energetické skupině B je finančně náročnější na provoz, ale jen při kombinovaném praní a sušení. Při praní jsou finanční náklady i spotřeba zcela v normě. Těšit vás však může docela přijatelná pořizovací cena a velká kapacita na praní.


Energetická třída sušení B. Třída účinnosti praní A. Kapacita praní prádla je až na kg. Nabídne Vám na výběr z programů. Spotřeba vody při praní litrů. ProSmart inventorový motor. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.


Beko htv 8633 xs0

Všetky informácie o produkte. Práčka má náplň kg prania, kg sušenia a je vybavená Pro Smart invertorovým motorom so zárukou na rokov. Kombinace pračky a sušičky šetří nejen Váš čas, ale i prostor v domácnosti.


Pračka nabízí technologii AquaFusion, která šetrně a efektivně využívá pracího prášku. Velikou výhodou je mimomální hlučnost. Tato kombinace nabízí velice paktický antialergický.


Vzhledem k poměrně slabému odstřeďování a vyšší spotřebě při sušení bychom ji doporučili zejména uživatelům, kteří hledají klasickou pračku a sušení vnímají spíše jako doplňkovou. Pračka se sušičkou je vybavena Hi-tech topením, adaptérem na tekutý prací prostředek, možností uložení oblíbeného programu a zámkem. Technical specifications Complying Commission Delegated Regulation (EU) No. Nemáte doma dostatek prostoru, ale přesto byste chtěli mít pračku i sušičku?


Илүү эрүүл амьдрахад тань туслах зориулалттай бүтээгдсэн шинэлэг олон төрлийн бүтээгдэхүүнийг. Beko -н ертөнцөд тавтай морил. Hvala vam na povratnim informacijama. Upravo ste dodali ovaj pro. S týmto spotrebičom vyperiete až kg bielizne a usušíte až kg.


As long as the machine is off, the water starts to drain ! Please watch the video to see more details: Thanks. Hlučnosť prania dB Hlučnosť odstreďovania dB Hlučnosť sušenia dB Zámok Spotreba pranie kWh Spotreba sušenie kWh Spotreba vody pri praní l Spotreba v. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi online prodavnice, molimo Vas da nas kontaktirate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky