pondělí 8. února 2016

Bosch mum 48r1 příslušenství

Kreativní nápady na pečení a vaření vyžadují speciální příslušenství. Veškeré příslušenství lze mýt v myčce nádobí. Robot je vybaven špičkovým Multi-motion-drive motorem s dynamickou planetovou převodovkou, která zajišťuje správnou rotaci míchacích nástrojů až k okrajům mísy elipsovitými pohyby, takže je celý obsah promíchán. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Bosch mum 48r1 příslušenství

Multifunkční rameno má velkou sílu, lehce se ovládá, a když k němu připojíte neobyčejně rozmanité příslušenství , zvládne svou mimořádnou pohyblivostí lehce všechny úkoly v kuchyni. Díky speciálnímu příslušenství ke kuchyňským robotům jsou možnosti téměř nekonečné. Nabízíme celou řadu příslušenství pro vaše kuchyňské roboty, takže můžete popustit uzdu své kulinářské tvořivosti. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má nekompletní příslušenství , je bez hřídelky a krytu. Bosch Konyhai robotgép boltok, képek.


Zvládá hnětení, krájení, krouhání, strouhání i šlehání. Nalezeno: 1produktů. Tvoří jej hnětací hák pro míchání litého těsta, resp.


Bosch mum 48r1 příslušenství

Kuchyňský robot obsahuje kusů příslušenství , jež provádí opravdu neuvěřitelné množství funkcí. Nechybí ani nástavce v podobě kovových disků, které zvládnou střední a jemné strouhání. Prislusenstvi k robotu bosch mum 48r1.


Určitě bych ho doporučila. Mám v kuchyni hodně spotřebičů této značky ,již několik let a zatím bez poruchy. Mixovací nástavec - standartní mixér Rozměry. Obsah Gratulujeme vám, že jste si zakoupili nový spotřebič BOSCH.


Rozhodli jste se tak pro moderní, mimořádně kvalitní domácí s. V bohatém příslušenství naleznete hnětací hák, šlehací a míchací metly a také průběhový krouhač, který lze osadit hned čtveřicí kotoučů pro rozdílné výsledky. Mezi tyto kotouče patří strouhací kotouč, jemné struhadlo a krájecí kotouč. Multifunkční rameno se stupni pohonu v rozdílných polohách má velkou sílu, lehce se ovládá, a když k němu připojíte neobyčejně rozmanité příslušenství , zvládne svou mimořádnou pohyblivostí lehce všechny úkoly v kuchyni. Jsme specialisté pouze na Bosch.


BOSCH MUM 48Rnabízí nastavení rychlosti. Stačí zapnout tohoto skvělého pomocníka. Neohodnoceno Značka: BOSCH. Zdarma Zdarma – Měsíční. Skladem 2Kč bez DPH.


Priručni višenamenski aparat sa velikom posudom za mešanje od nerđajućeg čelika (l, max. kapacitet testa kg). Sve to samo s jednim uređajem. Díky tomu je zajištěno dokonalé zpracování celého obsahu mísy.


Om det här dokumentet innehåller det du söker kan du ladda ner det direkt. Včetně příslušenství : x víko, x průběhový krouhač s krájecím. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. A gumi tapadókorongok biztosítják a nagyobb stabilitást használat közben.


Bosch mum 48r1 příslušenství

Minőségi anyagkivitel garantálja a hosszú élettartamot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky