čtvrtek 25. února 2016

Okapové systémy plastové

Plastové okapové systémy. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu, který zaručuje barevnou stálost. Kvalitní okapové systémy na všechny střechy a pergoly.


Dopravíme kamkoliv v rámci ČR.

Skladové zásoby nejprodávanějších typů a barev zaručují rychlou dodávku. V ponuke odkvapy pozinkované, medené, titánzinkové, plastové odkvapy, odkvapy pozinkované s povrchovou úpravou. Systém plastových okapů Galeco je vyrobený z polyvinylchloridu(PVC). Vysoká kvalita použitého vlákna, odolnost vůči mechanickému poškození, tahu a ohybu a 1 odolnost proti rzi je zárukou dlouholeté životnosti tohoto plastového okapového systému.


Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink , dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Upřesnit parametry materiál. Okapové systémy Lakované DEKRAIN Pozinkovan é Titanzinkové Měděné Hliníkové.

Okapové plastové systémy - okapy nabízí komplexní ucelený systém okapových systémů, prvků a doplňků. Vítejte v kategorii Okapy, která je součástí nákupního oddělení Střešní krytiny, fólie, okapy. Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové či pozinkované okapové žlaby, okapové svody apod. Výrobky pro realizaci okapového systému u domu či dřevostavby Vám za výhodné internetové ceny dodáme obratem.


Všechny prvky mají propracovaný design a dohromady tvoří kompaktní celek, při jejich výběru se můžete inspirovat příkladem soupisu materiálu. Spočítejte si okapy na vaši střechu Spočítat materiál. Navíc okapy za trvale nejnižší ceny.


Bezúdržbové okapové systémy. Skoro na každé stavbě zastřešené šikmou střechou je součástí střechy i její odvodnění pomocí střešních žlabů s. Koncern Lindab vyrábí a dodává střešní krytiny, okapový systém, systémy opláštění stěn, konstrukční systémy pro bytové i průmyslové stavby, systémy pro. Marley - plastové okapové systémy. Vhodné pro všechny okapové systémy.


Jsou vyrobeny z PVC – tj. Doporučujeme Vám nepoužívat dva různé druhy kovů tak. PLASTOVÉ OKAPOVÉ SYSTÉMY MARLEY - plastové o kapové systémy.

Okapy MARLEY se vyznačují extrémní barevnou stálostí. Změny v barevných odstínech okapů CONTINENTAL a SIMPLEX odpovídají změnám běžným u barev a laků na kovy. Ich výhodou je dostupnosť a absencia korózie.


Nevýhodou môže byť vzhľad a pevnosť. Odporúčame iba na drobné prístrešky. Povrch okapů je tvořen speciální vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), čímž je zaručena ochrana před UV zářením a tím i dlouhá životnost a barevná stálost. Okapy, okapové systémy neboli žlaby, svody existují v několika možných materiálových provedeních. Okapový systém , který je velmi odolný povětrnostním vlivům.


V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové , titanzinkové, hliníkové okapy, barvené pozinkované žlaby a svody. Měděné okapové systémy jsou podstatě nákladnější než jiné druhy, ale na druhou stranu je to jediná investice, protože měď nerzne a nemusí se tím pádem ani natírat nebo jinak ošetřovat. Vlivem přírodních vlivů ovšem časem mění svou barvu na odstín zeleno-modré. Spojením kvality, funkčnosti a moderního designu je ideální volbou. Okapové žlaby, svody, okapy Kompletní dodávka a realizace odvodnění střech Praha a okolí – prodej, výroba, montáž.


V oboru klempířské práce a okapové systémy – okapy, žlaby a svody, máme dlouholeté zkušenosti, prodej, výrobu a montáž realizujeme ze všech dostupných klempířských materiálů dle nejnovějších postupů a trendů, ve vysoké kvalitě, kterou si. Na těchto stránkách Vám představujeme okapy, plechy a střešní krytiny rakouského výrobce PREFA Aluminiumprodukte GmbH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky