pátek 26. února 2016

Čištění kožených sedaček v autě

Protože se snažíme zvednout úroveň poskytování služeb u nás, za tímto účelem pro Vás natáčíme videa, které Vám ukazují jak postupovat a jak se podílet na nejkvalitnější práci. Jak vyčistit a impregnovat koženou sedačku, křeslo nebo další čalounění z kůže? Které čistící přípravky použít na čištění, a které na impregnaci? Jak postupovat při čištění kožené sedačky, a které pomůcky si zakoupit? V tomto článku se dozvíte hlavní zásady při péči a údržbě o čalounění z kůže.


Jak pečovat o kožené sedačky, aby byly krásné i po letech.

Alexis Papadopulos let zkušeností, které vám pomohou udržet kožené čalounění pořád jako nové. Jak opravit kožené popraskané sedačky v autě ? Pokračování v restaurovaní sedaček do Passatu B5. Udržovat interiér svého auta v čistotě je stejně důležité, jako se příkladně starat o jeho exteriér.


Během jakékoli cesty své auto obýváte a je proto z hlediska vašeho zdraví i dobrého naladění mysli velmi důl. Pro interiér Vašeho automobilového miláčka jsou kožené sedačky základ. Dopřejte jim pravidelnou péči.


Přípravky Tableau jsme sami vyzkoušeli a prověřili 11letou praxí v profesionálním úklidu.

TABLEAU kompletní sadu na čištění kůže je možné použít na čištění kožené sedačky, čištění kožené sedačky v autě , sedačku na motorce ale i čištění kožené bundy a brašny. Jak koženou sedačku vyčistit? Ošetření kůže a čištění sedací soupravy je nutné právě proto, aby si kůže zachovala exkluzívní vzhled a zároveň svoje kvalitativní vlastnosti. Naše čištění je profesionální, impregnace skutečně trvalá a výsledky ohromující. Renovace a opravy kožených sedadel.


Zabarvení sedaček od jeansů, propálené díry, ošoupaná a prodřená místa pro nás nejsou problém. Pro rychlé čištění kožených sedaček vyzkoušejte ubrousky na kožené části aut, které se nabízejí v obchodech. Tyto prostředky většinou obsahují jak čisticí složku, tak i kondicionér na kůži, takže zvládnou dvě věci najednou.


Stay Bright - sada na čistění a impregnaci světlé kůže Čistící a impregnační sada pro světlé odstíny kůže Na bílé a všechny světlé odstíny kožených sedacích souprav. Sada je vhodná pro všechny typy světlých kožených sedaček (nábytek, auta, letadla a lodě). Velmi účinné na světlé kůže obecně. Za žádných okolností nepoužívejte k čištění kožených sedaček běžně dostupné prostředky a chemii jako je jar nebo tekuté mýdlo. Tyto výrobky obsahují zpravidla chemická rozpouštědla, která mohou nepříznivě ovlivnit vlastnosti kůže a nenávratně ji poškodit.


Kůže po nich ztrácí své vlastnosti, tuhne. Naše firma se specializuje na kůži obecně. Naším hlavním oborem jsou opravy a renovace kůže.


Nabízíme přípravky Colourlock, jak na domácí, tak na profesionální opravy.

Před čištěním kožených sedaček vezměte vysavač a vysajte veškeré spáry, aby povrch kůže byl bez jakýchkoliv částic špíny a nedošlo tak k nechtěnému poškrábání struktury kůže. Po vysátí vyzkoušejte pomocí navlhčené utěrky (ve vodě), jestli kůže nepouští barvu. Jsme specialisté na opravy kožených sedaček a autosedaček. Agresivní domácí mazlíček?


Prosezení výplní za léta provozu? Máte zájem mít zase krásnou sedačku? Pak následuje tepování látkových sedaček nebo čištění kožených sedaček a tepování dalších částí interiéru. Celý interiér poté důkladně vyčistíme.


Následně všechny plasty v interiéru ošetříme impregnací tak, aby na první pohled vypadaly krásně. Hradec králové a okolí Kompletní čištění autointeriéru mokrou cestou. V případě koženého interiéru veškerou kůži ošetříme. Odstranění hrubých nečistot suchým vysáváním, hloubkové čištění mokrou cestou - tzv.


Pěna na čištění kůže se snadno používá a pomůže vám rychle odstranit špínu a nečistotu z vašeho koženého nábytku. Pěnu jednoduše naneste a potom setřete vlhkou utěrkou z mikrovlákna. Sedadla v autě jsou vystavena velké zátěži, denně se používají a je důležité udržovat je čistá. Každý materiál potahů potřebuje trochu odlišný způsob čištění.


Některé dokonce vyžadují zvláštní péči, proto se nejdříve podíváme do manuálu ke svému vozu, jestli výrobce nedoporučuje při čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky