pátek 19. února 2016

Prosklená vitrína masiv

Inspirujte se a nakupujte vitríny na FAVI. S led osvětlením, závěsné, rohové, na modely. Najděte si prosklenou skříňku, do které se zamilujete na první pohled.


Prosklená vitrína z masivu DEJ31. Pouze zadní část vitríny je ze sololitu.

Výrobce klade důraz na minimální počet suků na povrchu nábytku DEJ31. Můžete do nich hezky naaranžovat oblíbené věci nebo sběratelské předměty, které chcete vystavit na obdiv, a zároveň je budete chránit před nechtěným prachem a nečistotami. Masivní dřevěná vitrína vyrobená z kvalitního borovicového dřeva. Milovníky dřevěného nábytku jistě zaujme zejména kvalita zpracování, vzhled a hlavně, že se jedná o celomasivní výrobek. Dřevo je tříděno a použito té nejvyšší kvality pro výrobu.


Jako ochranný faktor je použit bezbarvý lak ve vrstvách. Umístit do ní můžete modely, knihy, šperky, skleničky, nebo další drobné předměty, které chcete, aby byli na očích. Jsou vhodné nejenom jako police na knihy, ale také různé dekorativní předměty.

Hodí se do obývacího pokoje, ale rovněž např. Prostřednictvím prosklené vitríny budete mít tyto předměty stále na očích a díky funkci osvětlení z ní snadno vytvoříte dominantu prostoru. Materiál: masiv borovice. Retro luxusní prosklená vitrína na modely 135cm, masiv , dřevěná, bez skla, na námořní a lodní dekorace, dekorace.


Na modely lodí do velikosti 120x 1cm. Vitrína Corona, masiv borovice, vosk. Kredenc masiv Nejlevnější způsob, jak si rozšířit uložný prostor ve Vašem bytě je nákup kvalitního dřevěného kredence a vitríny z masivu. Naše dřevěné kredence a vitríny se vyznačují velmi dobrou kvalitou zpracování, estetickým vzhledem a dlouho výdrží proti vnějším vlivům (poškrábání, atd.). Svým majestátním vzhledem a profesionálním provedením, je nenahraditelným prvkem, ze kterého se budete těšit opravdu dlouhou dobu.


Vaše poháry ze sportovních klání, krásně zdobené kusy nádobí, rodinné fotografie a další dekorativní předměty si jistě zaslouží své místo na výslunní. Ale jak je dát na odiv a přitom ochránit před prachem? Nejjednodušším způsobem je umístit je do vitríny. V nabídce našeho e-shopu jich najdete celou řadu.


Jednotlivé díly mají tloušťku 18mm. Hrany a rohy jsou zaobleny, povrchová úprava je provedena ekologickým vodouředitelným lakem. Vyhledávání výrazu: vitrina prosklena zasuvka borovice.


Zajímavá barevná kombinace dřevin.

Skříň je vybavena LED svítidlem, které osvětlí skříň i interiér. Retro prosklená vitrína, masiv - ISLAN bílá. Barevná vitrína z masivu VELA sklo je barevná knihovna z masivu. VELA má kovové pojezdy pro bezpečnou manipulaci šuplíku.


Drewmax KW4dřevěná prosklená vitrína masiv buk. Masivní prosklená dřevěná vitrína je vyrobená z kvalitního bukového dřeva nejvyšší jakosti. Jedná se o multifunkční nábytek s moderním designem, který je ideálním řešením úložného prostoru v domácnosti.


Provedení: L-olše, OT-ořech tmavý, W-wenge, DZ-dub zlatý – povrch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky