pátek 12. února 2016

Džbán s kohoutkem

Džbán na nápoje s víčkem nádoba s kohoutkem doza na vino cactus 8l. Je perfektní na domácí limonády, vodu i míchané nápoje. Džbán má z vrchní části víčko a ve spodní části vypo. Dřevěné víčko je doplněno silikonovým těsněním.


Džbán s kohoutkem

Láhev s kohoutkem a sklenicemi vhodná na párty, zahradní oslavy a jiné příležitosti. Orion láhev s kohoutkem k vypouštění tekutiny můžete využít na party bowle, ovocné šťávy nebo limonády. Kovové víčko uzavíratelné pomocí závitu. Skleněný džbán s kohoutkem - 5l: Kvalitní skleněný džbán s kohoutkem se perfektně hodí nejen na party, ale i pro každodenní použití, kdy ho ocení především děti.


Perfektní na přípravu ovocných bowlí, ovocných šťáv, limoná sangrií a podobně. Součástí je i drátěný stojan. Je vhodný na studené nápoje, např. Zde se nacházíte: Heureka.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Kilner soudek s kohoutkem l od 5Kč - Heureka. Kilner nádoba o objemu litry na nápoje s praktickým kohoutkem. Soudek může být použit k přípravě mnoha druhů nápojů a je ideální pro oslavy a grilování. Koopman zásobník s kohoutkem je originální a zároveň praktický.


Džbán je designován ve tvaru citronu, můžete do něj proto vložit citron, ale samozřejmě i jiné ovoce. Nádoba super, kohoutek katastrofa. Vyrobeno z umělé hmoty, páčka na stlačení drží na dvou miniaturních čepech, takže dvě až tři zmáčknutí a páčka vyletěla, museli jsme opravit. Džbán 9l Flour bílý nugátový - Emile Henry.


Vhodné pro chladné přírodní vody, limonády nebo domácí punč. Kohoutek nelze oddělit. Nezáleží jen na tom, jak nápoj chutná, ale i na tom, jak ho prezentujete. Naše karafy vám s tím pomohou. Podle svého vkusu si můžete vybrat elegantní skleněné karafy, vyráběné ručně šikovnými řemeslníky, nebo odolné plastové džbánky, jež jsou ideální pro ledové osvěžení.


Vybírejte si Džbány podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Detail produktu Do obchodu. Orion Skleněná láhev s kohoutkem Apple l. Džbán skleněný s kohoutkem na vypouštění tekutiny je vhodný na různé party bowle, ovocné šťávy, limonády. Zásobník není vhodný pro hor.


Nápojový výdejník s kohoutkem Gastro l, sklo, s patentovým uzávěrem a výpustným ventilem, není vhodný pro horké nápoje! Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno? Džbán o objemu litrů je praktický doplněk do vaší kuchyně. Nalijte do džbánu džus nebo šťávu a pak můžete tyto nápoje snadno dávkovat pomocí zabudovaného kohoutku. Skleněná barová party nádoba ( Džbán) s kohoutkem na nápoje, na vodu s citronem, na džus, na domácí limonády, party drinky.


Tuto skleněnou nádobu využijete nejen v sezóně zahradních večírků a grilovačiek, na piknik ale i celoročně doma, kde vám bude neustále připomínat, že je třeba dodržovat pitný režim. Limonády, punč, šťáva, voda, vlastní tinktura, vinařství a jakýkoli jiný nápoj, který by měl být na večírku. Praktický džbán na nápoje s kohoutkem využijete při každé příležitosti.


Džbán s kohoutkem a masivním víkem je univerzální nádoba na skladování a servírování nápojů. Sklenený džbán s kohútikom - 5l: Kvalitný sklenený džbán s kohútikom sa perfektne hodí nielen na party, ale aj pre každodenné použitie, kedy ho ocenia predovšetkým deti. Perfektné na prípravu ovocných bowlí, ovocných štiav, limoná sangria a podobne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky