pátek 25. listopadu 2016

Digestoře s bočním odtahem

Digestoře s bočním odtahem na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Možnost recirkulace znamená, že pokud nemáte možnost odvádět vzduch do komína, použijete uhlíkový filtr, který vzduch recirkuluje.


Prostor vám může ušetřit i pořízení integrovaného odsavače par, který může dokonale splynout s designem celé vaší kuchyně. Při výběru digestoře se orientujte zejména podle velikosti své varné desky.

Obecně platí, že rozměry odsavače par by měly být totožné či větší než rozměry varné desky. Spočítejte objem místnosti. Podle výpočtu zjistíte, jak velký výkon od digestoře požadujete. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí.


Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI.


Od výkonu se také většinou odvíjí hlučnost, která je důležitým hlediskem především v malých bytech.

Nejtišší odsavače zvládnou provoz s hladinou hluku kolem dB. Z možností kuchyně a umístění digestoře také vychází umístění odtahu na. Výška – digestoř by měla být umístěna min. U tohoto odsavače je možná i recirkulace pro filtraci par, které se vrací zpět do místnosti.


Ono by to bylo celkem problematické na provedení. Pokud chceš digestoř spíš jako doplněk do kuchyně než jako plně funkční spotřebič, bude Ti stačit recirkulace, v opačném případě je odtah jasnou volbou. Výsuvná digestoř s bočním odtahem. Dobrý den, sháním digestoř s bočním odtahem.


Můžete mi nějakou poradit? Pokud taková neexistuje (divné,ale možné ), je lepší pořídit spíše výsuvnou digestoř s recirkulací a nebo pevnou digestoř s odtahem do světlíku? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své.


Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně koupě digestoře. Doma máme ještě hodně starou, s pravým bočním odtahem , jinudy by to nešlo. Když jsme se byli jen tak podívat do elektra, tak jsme si všimli že ten boční odtah je posazený jinak (víc vzadu) a digestoř je celkově nižší než ta co máme, nevíte jestli to nějak vadí? Srovnání cen odsavačů par s bočním odtahem (produkty) Mora OP 6W.


Chod digestoře je velice tichý a úsporný. V této sekci naleznete nabídku velmi krásných designových komínových odsavačů par, které vám dozdobí vaši kuchyň. Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par.

Provoz digestoře je možná s odtahem nebo s recirkulací. Odsavač par je třeba plně integrovat do kuchyňské skříňky. Tlačítkové ovládání, umístěné vpředu nabízí nastavitelné stupně výkonu. Zdravím, potřebovali bychom pomoc s výběrem digestoře.


Nevím jaké značky stojí za to a jaké ne apod. Tato řada nabízí digestoře integrované přímo do indukční varné desky. Díky speciální konstrukci zůstane po instalaci výrobku ve skříňce dostatek místa pro zásuvky se standardní hloubkou.


Za zmínku stojí také projekt INTEGRA, který umožňuje pomocí jednoho ovládání obsluhovat jak digestoř, tak indukční varnou desku. Která varianta je lepší? Zde existuje jednoznačná odpověď. Vždy je lepší použít odtah digestoře mimo místnost.


Pokud je to tedy jen trochu možné, volte vždy tuto variantu. A nyní si uvedeme, proč tomu tak je. Díky posuvnému čelu odsavač dokonale splyne s kuchyňskou linkou, protože motor s horním odtahem je skrytý uvnitř skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky