středa 9. listopadu 2016

Vibrační deska lumag

Choose the perfect machine from over 200listings. Vibrační desky LUMAG GERMANY. Pracovní částí je ocelová nebo ocelolitinová deska (též plotna), na které je umístěn vibrátor, nejčastěji poháněný spalovacím motorem. Vpřed pohybující se vibrační deska je kompaktní, a díky nízké hmotnosti snadno a lehce ovladatelná.


Vibrační deska lumag

Ideální pro dláždění, opravné práce na cestách, zahradách a při terénních úpravách. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Ideal zum Einrütteln von.


Tímto strojem lze snadno provádět i hutnění na malém, resp. Cena zahrunuje gumovou podložku a přepravní kolečka. LUMAG VP ideálně použijete pro dláždění, opravné práce na cestách, zahradách a při terénních úpravách. Hodnocení produktu:. Lumag Germany LUMAG CZ s. Zabýváme se prodejem vysoce kvalitní hutnící a stavební techniky, vozíků, sněhových fréz a štípačů palivového dřeva.


Vibrační deska lumag

Německá kvalita za rozumnou cenu to je lumag. Výběr značkových vibračních desek za skvělé ceny. Multifunkční zařízení vhodné pro střední až obtížné hutnící práce obzvláště na zahradách, při krajinných a stavebních úpravách terénu. Jednosměrná vibrační deska : Vhodná na mnohostranné využití - od oprav chodníků, cestiček až po rekonstrukce každého druhu. Jednosměrné vibrační desky - to je úsporný provoz s vysokým vibračním výkonem.


Reverzní vibrační deska :Ideální pro výstavbu cest, úpravy terénů, stavbu inženýrských sítí, hutnění. Vás nebaví platit vysoké částky peněz za drobné využití hutnící techniky kterou navíc ve většině půjčoven nářadí musíte jistit vysokou finanční zálohou ? Znám to velmi dobře, kdy jsem potřeboval vydláždit zámkovou dlažbou parkoviště před domem, pár chodníčků do zahrady a. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Garance LUMAG 1 je služba zavedená již od samého začátku. Naše zboží je převážně těžšího. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej. Více informací Máte zájem o zapůjčení? Zavolejte nebo nám napište o více infor.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Atlas Copco Díky vysokým otáčkám a účinnosti zhutňování na světové úrovni se naše obousměrné desky výborně osvědčují při zhutňování středně hlubokých až hlubokých vrstev zrnitých zemin. Vysoké otáčky, vyvážená konstrukce a hydraulický ovládací sy. Zabývají se prodejem vysoce kvalitní hutnící a stavební techniky, vozíků, sněhových fréz a štípačů palivového dřeva.


Hmotnost: 90kg, dieslový motor Kipor. Tyto vibrační desky mají robustní design (jedinečné zpracování) se speciálně vyřešeným uložením vibrátoru zajišťuje i při relativně menší hmotnosti (kg) vysoký hutnící účinek 20kN!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky