pondělí 28. listopadu 2016

Grilovací nářadí v kufříku

Grilovací nářadí v kufříku

Sady grilovacího nářadí - v kufříku i se zástěrou V této kategorii najdete nářadí , nástroje a pomůcky, které by se vám při grilování na lávovém kameni mohly hodit. Nabízíme ověřené sady grilovacího nářadí renomované značky BergHOFF (Belgie). V lehkém stříbrném kufříku v hliníkovém provedení najdete vše, co lze při zahradním grilování potřebovat. V největší sadě grilovacího náčiní se nachází: obracečka, kleště, nůž, vidlička, kartáč, špejle, nůž na steak i vidlička.


Grilovací nářadí v kufříku

Dvoukřídlý kufr s madlem je vyroben z lehké hliníkové slitiny. Milovníci grilovania si určite prídu na svoje s týmto grilovacím náradím uloženým v hliníkovom kufríku. Grilovací nářadí v hliníkovém kufříku , dílná sada. Najdete v ní vše potřebné na správnou grilovačku, neboť sada obsahuje vidlici, nůž, štětec, obracečku, kleště, kartáč, ks jehly na špíz, ks napichovátka - materiál dřevo a nerez. Pravidelné akce a slevy na grilovací nářadí.


Pořiďte si nářadí na grilování od top značek na trhu. Maxi dílná sada nerezového grilovacího nářadí v kufříku Všechno potřebné pro prvotřídní grilování sbalené pohromadě pevném ALU kufříku. Jejich hlavní sídlo se nachází ve městě Utrecht a pobočku mají v Leer, Německo.


Grilovací nářadí v kufříku

Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo zahrada - relax. Vše potřebné vybavení na grilování uložené v robustním hliníkovém kufříku s rozšířenou rukojetí. Základní sada grilovacího nářadí BergHOFF. Značka BergHOFF, to je známka vysoké kvality, promyšleného designu a funkčnosti. Všechny nástroje jsou umístěné v praktickém hliníkovém kufříku.


Profesionální grilovací sada v kufříku se skládá ze dílů - ugrilujte si ty nejchutnější pokrmy z masa, ryb, či zeleniny za pomocí tohoto grilovacího náčiní. Nabízíme sady grilovacího nářadí - malé v měkkém obalu, větší v kufříku i kompletní profesionální v hliníkovém kufru. Popis: lehkém stříbrném kufříku , v provedení hliník, najdete vše, co můžete při zahradním grilování potřebovat: vidlice, kleště, obracečka, grilovací jehly, nůž, štětec a kartáč. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kokiska s. Sada nářadí na grilování je uložená v proutěném kufříku , který je doplněn o praktické madlo pro snadnou manipulaci. Každé nářadí je připrevněno. Víko je odklopné a je přidrženo pomocí dvou řetízků.


Sada obsahuje obracečku, nůž, vidličku, kleště a štětec na pomazávání pokrmů. Vše snadno přenesete v kufříku. Tato sada na grilování obsahuje celkem 12ks grilovacího nářadí a je uložena v elegantním aluminiovém kufříku. Velice pěkný dárek pro muže, kteří rádi grilují, k narozeninám nebo k výročí.


Dodáváno v praktickém kufříku. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Sada grilovacího náčiní dílů z nerezu. Souprava je v lehkém hliníkovém kufru. Rukojeť nářadí je vybavena protiskluzovým povrchem.


Balíček přivezeme na výdejní místa, i k vám domů. Profesionální a velice kvalitní grilovací sada v kufříku Küchenprofi BBQ-Set Arizona, 16-dílů. Set je vhodný především pro venkovní grilování, lze je používat s grilovacími vozíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky