úterý 29. listopadu 2016

Tescoma slevy

Tescoma slevy

Předmětem činnosti je zejména vývoj, výzkum, design a následně prodej značkových kuchyňských potřeb. Tescoma se pravidelně zapojuje i do akce. Nákup zpříjemňuje také zákaznický program.


Tescoma slevy

Svěží březnové slevy až -. A co vás v březnových akcích čeká? Mimořádně kvalitní pánve a nádobí, formy na pečení, vykrajovátka, šunkovar, různé dózy, vůně a spousta dalších slev. Každý měsíc pro vás máme nové a nové slevy , tak neváhejte! Otevírací dobu všech poboček, adresy a mapu naleznete zde.


Její jméno má ve světě podobný ohlas jako například Baťa. Pusťte si do kuchyně české nádobí a nápadité vychytávky na vaření. Užijte si slevy až z nového akčního letáku plného tipů na vánoční dárky, který platí do 31. Prohlédněte si špičkový odšťavňovač, aromalampu na studenou páru, soupravu dokonalých nožů v luxusním bloku nebo tlakový hrnec s nepřilnavým povrchem, který nemá konkurenci. Pokud vám k nákupu nestačí naše slevové kupony nebo vám naše kupony nevyhovují, můžete využít další nabídky slevy a to jsou „Akční nabídka“.


Tescoma slevy

Samozřejmostí je široká síť poboček, kde si můžete. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Pokud vás nabídka Tescomy nezaujala, podívejte se na Mall.


Vaření vám zakulacuje postavu? Zabývá se vývojem, výzkumem, designem a následně prodejem značkových kuchyňských potřeb. Limit nákupu pro možnost uplatnění slevy není stanoven. Nabídka je platná do 2. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Sleva platí při nákupu nad 5Kč.


Využijte nyní příležitosti pořídit si toto zboží výhodně. Nevztahuje se na již zlevněné zboží a dárkové poukazy. Slevový kód má platnost nejpozději do 31.


Slevu lze čerpat neomezeně. Uvítali jsme deset nových partnerů, kteří poskytují slevy na svoje produkty a služby. Nakupovat můžete i na jejich e-shopu.


Další výhodu vám poskytne Restu. Pokud by Vás zajímaly slevy , akce a nabídky jiných prodejců, podívejte se na letáky jednoho z dalších 2obchodníků, jejichž letáky na Kompas Slev najdete. Je tu svátek nejen pro všechny kuchařské nadšence, ale i pro ty, kteří si chtějí vaření hlavně co nejvíc zjednodušit. Výborná kvalita, jedinečný design a originální řešení. K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami.


Informace o dostupnosti zboží pro vás neustále aktualizujeme. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. TESCOMA přichází s akcí, která vám zachutná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky