pondělí 7. listopadu 2016

Pračka goddess wfd1025m8

Zatímco dříve se prádlo drhlo ručně, nyní to za nás dělá tento skvělý spotřebič. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Spotřeba pračky se pohybuje kolem litrů za cyklus.

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Aby pračka pracovala tiše a bez vibrací, je třeba ji postavit na plochý, nekluzký a pevný povrch. Pračku můžete horizontálně vyvážit pomocí úpravy nožek. Nejprve uvolněte plastovou nastavovací matku nožky.


Nastavte nožku otáčením nahoru nebo dolů. Po vyvážení utáhněte znovu plastovou matku otáčením nahoru. Comments in Goddess , Recenze praček by Petr Malec.

Opět tu máme recenzi na pračku. Nepostrádá množstevní automatiku ani rychlý program. Vypere kg prádla se spotřebou l vody a kWh v. Naši pracovníci se Vám budou snažit co.


Výrobce: Goddess , Kategorie: Pračky s předním plněním, Pračky s předním plněním Goddess , Kód produkt. Automatické pračky, Goddess. U pračky můžete zvolit jeden z přednastavených programů, jako je např. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Na ovládacím panelu s českými popisky můžete zvolit jeden z přednastavených programů, jako je např. Prosím o předběžnou kalkulaci ceny opravy.


Pračka je stará cca roky doposud bez oprav. Hledáte český návod k obsluze pro automatické pračky GODDESS ? Případně chcete ostatním pomoci sdílením návodu k použití pro bílá technika - velké domácí spotřebiče - automatické pračky značky GODDESS ? Tato pračka se skvěle hodí nejen do malých domácností, ale také jako pomocník na chaty a chalupy, kde není pračka s velkým objemem zapotřebí, protože se tam tak často nepere, nebo na ni prostě nemáte místo.

Sledujte nás na všech sociálních sítích, ať Vám nic neunikne! Těmito kvalitami jsou především jeho malé rozměry. Podprůměrná je také její hmotnost, takže se vám s ní v. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. V prípade vypnutia elektriny vydržia potraviny v chladničke bez problémov v chlade až hodín. Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky