pondělí 28. listopadu 2016

Pivní tácky na zakázku

Na Vaše přání jsme na web umístili nejběžnější tvary tácků. Jak přijdou pivní tácky na svět? Cesta kterou si pivní tácek projde během výroby je poměrně dlouhá.


V dalšich příspěvcích se budeme snažit odkrýt Vám problematiku výseku i tisku. Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky.

Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna. Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě.


Tak se zcela jistě odlišíte, nikdo vás nenapodobí a budete mít na stole tácky , na které bude radost koukat. Počet vyberte podle množství hostů, které očekáváte. Co udělat pro hladký průběh zakázky?


V tomto článku se Vám snažíme poskytnout stručný návo jak co nejsnáze a nejlépe připravit data pro své vlastní pivní tácky.

Další návody a doporučení budou časem přibývat. Všechno co tu najdete je možné získat výměnou za jiný pivní tácek Českého pivovaru. Samozřejmě ,že tento tacek již nesmím vlastnit ve své sbírce ,kterou jsi můžete prohlednout v sekci ČESKO-Má sbirka.


Jednoty,Ráje,pohostinství,nealko,reklamní a zahraníčni tácky zájem nemám ! Nejčastější barvy jsou „ pivní zelená“ a „ pivní hnědá“, černá a tyrkysově modrá. Pokud máte barevnou představu a najdete shodu s již některým vyrobeným táckem, uložte si jeho obrázek a přiložte jej pak do mejlu s návrhem. Použijeme pak stejnou barvu pro váš tácek na zakázku. V případě objednání více. S tácky umíme opravdu cokoliv.


Spektrum tvarů pivních tácků je opravdu široké – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit. Výroba pivních tácků se provádí tiskovou technologií offset na vysoce bílou pivní lepenku o tloušťce cca a 6mm.


Tak to jste na správném místě! Na tomto webu máte moľnost prohlédnout si celou moji naskenovanou sbírku a obohatit tu svoji. Na vzájemné výměně se jistě dohodneme.


Pro tisk používáme výhradně ofsetovou technologii, která nám umožňuje překročit bariéry kladené před designéry při potisku velmi problematického materiálu jakým jsou právě pivní tácky.

Barvy tiskneme po jedné, abychom poskytli materiálu dostatečný čas pro vyzrání před tiskem další barvy. Kulaté pivní tácky s oboustranným potiskem. Skutečně efektivní způsob, jak sdělit prezentovat svou značku nebo slogan. Pivní tácky s potiskem. Minimální objednávka je 1kusů.


Takže můžou mít jiné pivní tácky např. Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro savtební hostiny, firemní večírky a promotion akce! Potisk UV LED ekologickou technologií na velmi kvalitní pivní karton 500g o síle 2mm. Naše pivní tácky tiskneme offsetovou technologií na švédskou pivní lepenku Svanskog či na německý Katz o síle mm – mm.


Ruční výroba originálních keramických pivních podtácků. Jako podklad pro digitální tisk je vhodná. Jak získat daląí tácky do sbírky? Jak koupit tácky na tomto webu? Existuje nějaký katalog pivních tácků?


Na této stránce jsou použity rámce, prohlížeč je však nepodporuje. LED panely, slunečníky, plechové tabule s potiskem a další sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky