úterý 8. listopadu 2016

Mlýnek na ovoce porkert

Pamatujete ten spolehlivý litinový mlýnek , kterým mlela vaše babička ořechy na vánoční cukroví? Pocházel z Orlických hor a za jeho nezničitelnou kvalitou stál Josef Porkert a jeho synové. Kruhadlo na zelí JIZERAN. Mlýnek TRE SPADE na rybíz a jiné drobné ovoce. Nástavce na lisování drobného ovoce a strouhání TRE SPADE - na mlýnek na maso č. Legendární spolehlivý litinový mlýnek Porkert , který vyrábíme přes 1let.


Jen u nás dokážeme vyrobit nezničitelný mlýnek , který vám zůstane navždy, jeho jednotlivé díly do sebe perfektně zapadají a vy při každém otočení kličkou cítíte, že všechno funguje, jak má. Dávno před vynálezem elektrických odšťavňovačů měly naše prababičky šikovného pomocníka, a to mechanický mlýnek na odšťavňovaní ovoce. Pod označením 2A jej vyráběla firma Porkert , a tyto dva údaje byly do těla mlýnku odlity.


Namelte si kvalitní maso na poctivém ručním mlýnku, který mele plynule a vydrží vám řadu let. V balení řezná deska s otvory o průměru mm. Doporučujeme český mlýnek na maso Porkert , který má dlouhou tradici výroby. Tento mlýnek opravdu mele a vyrábí se již více než 1let.


Můžete jej znát z domácností vašich babiček, je stále stejně kvalitní a robustní. Kvalitní a robustní ruční litinový mlýnek Porkert č. Hledáte mlýnek na maso, který vám vydrží několik let? V profesionální kuchyni nesmí chybět pořádný mlýnek.


Máte rádi domácí sekanou, hamburgery nebo lasagne? Pak vám doma určitě nesmí chybět kvalitní mlýnek na maso Porkert. Kromě masa pomele také česnek, zeleninu, ovoce nebo strouhanku.


O vánocích na něm připravíte i oblíbené vanilkové rohlíčky - stačí dokoupit nástavec. Díky litině je robustní a má dlouhou životnost. Mlýnky mají certifikát zdravotní nezávadnosti, jsou povrchově upravené silnou vrstvou potravinářského cínu.


Mimořádně vysoká životnost. Náhradní díly k mlýnkům na maso PORKERT nástavce tvořítka cukroví ovoce klobásy. Našli jste starý mlýnek , ale.


Odšťavňovací mlýnek na ovoce samostatně, balení ks. Zajistěte si vitamíny bez konzervačních látek či barviv. Prodej mlýnku realizujeme do hodin po celé ČR balíky. Malý pomocník vám urychlí zdlouhavé strouhání různých surovin.


Ideální pomůcka na efektivní a nenáročné zpracování ovoce. Vhodný na jablka, hrušky, bobuloviny a jiné. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


This feature is not available right now. Please try again later. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mlýnek na ovoce. Inzeráty mlýnek na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky