čtvrtek 10. listopadu 2016

Silikonové samolepící těsnění pod podkladová skla

Nosnost skla je až 3kg. Současně omezuje případné posunutí skla. Těsnění je třeba nalepit po celém obvodě skla. Silikonové těsnění pod podkladová skla. POZOR, JEDNOTKA JE BĚŽNÝ METR!


Není vhodné pod skla se zakulacenými rohy a zaoblenými tvary. Je vhodné především pod skla se zakulacenými rohy a zaoblenými tvary. Samotné těsnění je čiré, červená je pouze odnímatelná krycí páska, viz. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Kalené bezpečnostní sklo přilne perfektně k podkladu a omezuje tím i nežádoucí posouvání skla po podlaze.


Toto špičkové samolepící silikonové těsnění trvale zabraňuje nežádoucímu vnikání prachu a nečistot pod Vaše sklo. Toto těsnění zabraňuje vniknutí nečistot pod sklo. Transparentní samolepící akryl. V naší nabídce naleznete kvalitní těsnící profily od českého výrobce Sico Rubena Náchod - těsnění do frézované drážky, pro sponkování, pro lepení.


IRLBACHER GLAS silikonová páska pro skla pod kamna m. Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a materiály, systém illbruck i fólie, stavební chemie, sponkovačky, kotevní technika, kování. Je to podobné jako při rozbití čelního skla automobilu. Pokud navíc použijete profilované nebo silikonové těsnění , nebude se sklo po podlaze posouvat a nedostanou se pod něj ani různé nečistoty, které by výsledný estetický dojem znehodnotily. V neposlední řadě se sklo pod kamna také velmi snadno umývá.


Zabraňuje také případnému posunutí skla. Podstavné sklo přilne perfektně k podkladu a nedochází k nežádoucí posouvání skla po podlaze. Okenní a dveřní těsnění , silikonové , transparentní 6doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Sklo je čiré s leštěnými hranami Je velmi odolné a má nosnost 3kg Skla jsou vhodná jak před krby tak pod kamna. Sklo pod kamna obdélník 100x1tl. Lepí se po obvodu na rubovou stranu podkladového skla. Z jedné strany je opatřeno polepem. TĚSNĚNÍ POD PODKLADOVÁ SKLA 5m.


Akrylátové těsnění pro podkladové sklo pod krbovými kamny. Snadná a rychlá aplikace také na sklo se zaoblenými hranami. Zabroušená hrana, tloušťka skla mm, nosnost do 2kg. Samolepící těsnění určené k lepení na krbová skla.


Podkladová skla ke kamnům. Popis produktu: samolepící na dvou stranách (přilepí se ke sklu i podlaze) prach a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky