pátek 11. listopadu 2016

Bazar loveckych nozu

Prodám ruský bojový nůž KATRAN od Melity K. Nůž je nový,na nic nepoužitý,ze zrušené sbírky. Nebo osobně Kontakt prosím mailem. Ostatní - Kolekce loveckych bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z inzerátů. Platbu očekávám do pracovních dnů. Inzerát Kolekce loveckých nožů, dýk - mačeta, sekáček aj.


Hlaveň je drážkovaná, s vestavěným kompenzátorem hluku, tedy tubusem sloužícím také jako ochrana hlavně proti poškození například při pádu zbraně. Jatagan - internetový klub výhodných nákupů! Značkový e-shop jatagan.


Vám na jednom místě nabízí nepřeberné množství nožířských ocelí a exotických materiálů z celého světa potřebných pro výrobu Vašeho nože, a to ať už jste profesionální nožíř, či nadše nec a fanda, který si chce vyrobit svůj vlastní nůž. Vyberajte z 1inzerátov.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně.


Lovecké zbraně a pušky. Dva nepouzite ostatni ve velmi dobrem stavu. Doslu na vyzadani detail noze a cenu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Náš bazar zbraní sepíše s prodávajícím zprostředkovatelskou smlouvu a plnou moc ke zprostředkování prodeje.


Manipulační poplatek za uložení 12- Kč na dobu měsíců, po té Kč za každý započatý den. Pokud bude zbraň vyzvedávána z uložení policie, poplatek 50- V případě prodeje účtujeme. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Zvyčajne sú lovecké nože robustnejšie a sú veľmi odolné. Svojim spracovaním sa lovecké nože hodia práve do prírody.


Rukoväte loveckých nožov sú väčšinou z. Samonabíjecí vzduchová pistole Gamo PT 90.

O nožích - nejen loveckých - Pajl Josef. WALTHER knife set (sada loveckých nožů) Nože. Nůž Walther knife set (sada loveckých nožů) sada obsahuje: velký lovecký nůž se špičkou HOOK pro stahování z kůže menší lovecký. Velký výběr bazarových zbraní naleznete v našem eshopu a také v naší kamenné prodejně.


Zadám štěňata ČF s PP Typ: Ohaří CHS z Rutvasu přijímá rezervace na štěňata ČF. M:Bella od Lesa Borkovniku linie KZV vítěz 1. CACT,KCHČF KPZ vítěz 1. ZBRANĚ - databáze zbraní, prodej zbraní, bazar zbraní, střelivo, střelnice, zbrojní průkaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky