pátek 25. listopadu 2016

Nůžky fiskars teleskopické

Přichází jaro, Vaše zahrada se začíná probouzet, zarůstat a potřebuje postupnou údržbu. Váš živý plot ztrácí svůj původní tvar, větve z keřů přerůstají a to nemluvě o rostlinách. Například nůžky na květiny a byliny, díky. Můžete s nimi stříhat ve výškách bez potřeby žebříku nebo naopak těsně u země, aniž byste se museli sklánět.


Nastavitelná střihací hlava a střihací mechanizmus s velkým převodem dovolují rychlé.

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Nůžky s nastavitelnou teleskopickou násadou od do metrů. Snadno s nimi dosáhnete do korun stromů i. Teleskopické nůžky na větve skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Fiskars , Gardena a dalších. Nůžky jsou osazeny vrchní pohyblivou čepelí a. Víceúčelový nástroj pro střihání větví s vynikajícím přístupem do koruny stromů.


Free Shipping Available. Tělo nůžek je vyrobeno z hliníku, což zajišťuje jejich maximální lehkost. Umožňují práci v optimální pracovní poloze díky nastavitelné délce držadel v rozmezí 6- 9mm. Pohodlná držadla s neklouzavým SoftGrip povrchem, jsou ergonomicky tvarována. Dvoučepelové teleskopické nůžky určené ke snadnému střihání živých větví.


Hlava je vyrobena z vysoce kvalitní velmi tvrdé nerezové oceli, která zůstane ostrá i po dlouhodobém používání. Držadla jsou vyrobena z FiberCompTM materiálu, ten je pevný, lehký, trvanlivý, vyztužený skelnými vlákny. Their cutting power is boosted by an ingenious gear mechanism and they have sharp, quality.


Díky teleskopickým rukojetím s nimi snadno ustřihnete větve ve vaší blízkosti i. Kvalitou našich výrobků jsme si stoprocentně jistí, a proto vám můžeme nabídnout i výjimečně d. Spolehlivý mechanismus pro zajištění příslušné nástavné délky násady umožňuje stříhat bez žebříku v pohodlné poloze (až do výšky m).

Nůžky pohodlně se používají díky nízké hmotnosti. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Univerzální teleskopické nůžky jsou vhodné pro střih čerstvých větví až do průměru mm.


Stříhat lze dvěma způsoby – buď zatažením za oranžovou. Unikátní mechanismus PowerReelTM umožňuje stříhat s vynaložením 12x menší síly než u nůžek s tradičním mechanismem. Přináší však další inovace pro ulehčení prác.


Popis a specifikace ↓Ke stažení. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky