pátek 18. listopadu 2016

Hrušková povidla v troubě

Jsou recepty, u kterých není radno se pokoušet zjednodušovat si práci, ale hrušková povidla k nim naštěstí rozhodně nepatří! Zapomeňte na hodiny u plotny v očekávání nevratně spáleného hrnce a téměř nepoživatelné nahnědlé hmoty, a uvařte je letos v troubě. Uchovejte si slaďounké hrušky v podobě voňavých povidel! Ukážu vám, jak je připravit i bez míchání – a tím pádem téměř bez práce (o riziku připálených hrnců a vyčouzené kuchyně nemluvě).


Tématické fráze: hrušková povidla hrušková povidla v troubě nejlepší hrušková povidla hruškové povidla recept na hruskova povidla hrušková povidla z trouby hrušková povidla recept hrušková povidla na frgály hrušková povidla na frgale hruškové koláče hrušková povidla bez míchání hruškové povidla recept povidla z. Hrušková povidla v troubě recepty, které budete milovat.

Tématické fráze: švestková povidla z trouby švestková povidla v troubě hrušková povidla v troubě domácí švestková povidla v troubě vaření povidel v troubě pečená hrušková povidla švestkové povidla v troubě pečená povidla bez míchání povidla vaření povidel pečené švestky v troubě recept na svestkova povidla v. Tématické fráze: povidla z hrušek hruskova marmelada hrušková povidla pečená v troubě povidla z hrušek v troubě hrušková povidla v domácí pekárně jak se vaří domácí hruškové povidla povidli z hrusek recept na povidla z hrušek povidla ze sušených hrušek hrušková marmeláda recept jak se vaří hrušková povidla. V kuchyni vždy otevřeno. Hledala jsem recept na hrušková povidla všude možně a tento mě zaujal nejvíc! Je to rychlé, v podstatě nenáročné, a chuť je úžasná. V ostatních receptech mám hrušky pomlet na mlýnku.


Jak se vaří nejlepší domácí povidla z hrušek, aby byla jako od babiček na frgály z Valašska? Snadněji už to nejde - pečeme v troubě , bez míchání! Hotová hrušková povidla vyjmeme z trouby, vyndáme koření, povidla naplníme do čistých sklenic, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.

Takto nám vydrží celou zimu, nebo dokud je nesníme. Přimíchejte ocet, cukr, hřebíček a vanilkový cukr a přendejte do pekáče. Nechte v troubě při teplotě °C za občasného míchání 6–hodin odpařovat do zhoustnutí. Tématické fráze: povidla povidla recept recept povidla cuketová povidla recepty na povidla švestková povidla s rumem povidla s rumem hrušková povidla recept recept na povidla švestková povidla recept cuketove povidla hrušková povidla v troubě hrušková povila hrušková povidla bez míchání hrušková povidla s rumem povidla.


Tak musím povidla pečená v troubě moc pochválit! Hrušky na povrchu krásně zkaramelizovaly a vonělo to všude. Povidla mají super konzistenci a úsilí, které jsem vynaložila, bylo fakt minimální. Ještě se pustím do jablek.


Nadchlo mě to, ale nejvděčnější budu za tenhle recept v zimě nad pekáčem povidlových buchet :o). Musím upřímně říct, že lepší povidla jsem snad v životě nejedla! Povidla pečená v troubě bez míchání jsou prostě famózní záležitost a to bez diskuzí! Když si vychytáte sladkost a hustotu dle vašeho gusta, tak už nikdy více nebudete chtít vařit jiná povidla.


Je to fakticky bezpracné, žádné mnohohodinové. Po ukončení spustíme program „Marmeláda“ naposledy. Pak již jsou povidla hustá, takže je nalijeme do skleniček, které si nahřejeme na plechu s vodou v troubě. Poté sklenice otočíme dnem vzhůru a zabalíme ještě do froté ručníku, aby byly déle v teple. Hruškova povidla v troubě recepty, které budete milovat.


Zeptám se tady, ale není to nic proti povidlům pečeným v troubě.

Vím, že odpařená povidla. I ze švestek, které nebyly moc sladké a šťavnaté, jsou povidla jako od babičky. Recept na klasická hrušková povidla.


Hruškovými povidly mažeme lívance a palačinky, rozvarem z hruškových povidel poléváme sladké knedlíky. Nakonec jsem ale dostala hromadu švestek od tety a chtěla povidla zkusit. Postup jsem přizpůsobila tak, aby byl co nejednodušší.


Nakonec povidla vyšla skvěle, takže jsem se rozhodla pro vás recept natočit. Připravte si hrušková povidla bez cukru. Nakupte ingredience online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky