pátek 25. listopadu 2016

Kartáč s kančími štětinami dm

Značku Ebelin mají v DM , je kombinovaný se štětinami a normálními zoubky s kuličkami a do 28. Nebo můžeš zkusit čistě kančák. Po delším uvažováním jsem se rozhodla zakoupit k replice Tengle Teezeru :D ( který je super hlavně na mokré vlasy) i tento kartáč s kančími štětinami , který je super v tom, že by neměl.


Kartáče mě nikdy nějak zvlášť nebraly. Po kartáči s kančími štětinami jsem se začala pídit až díky tomu, že jde ruku v ruce s no poo metodami mytí vlasů. Hodně ho chválili a mně se líbilo, že je to poctivá přírodní věc. Dostane oleje z mazových žlázek po celé délce vlasů až ke konečkům a tím je přirozeně chrání. Ahoj, dnes díky tomuto tématu jsem koupila v DM kartáč s kančími štětinami kombinovaný s umělými nopky.


Hlavně kvůli dceří, která má neustále zacuchané vlásky a díky tomu nesnáší česání. Hned jsem ho vyzkoušela a musím konstatovat, že je naprosto skvělý! Nicméně tím, že mám husté vlasy, tak se dostane jen na vrchní části a do hloubky se moc nedostane, takže vlasy rozčesávám po pramenech. Pořiď si dřevěný hřeben nebo kartáč s kančími štětinami vsazenými přímo do dřeva (pozor, ne do gumy, ta vlasy škube a elektrizuje).


Hřeben by neměl být samá tříska a mít ostré hrany a příliš husté zuby. Förster´ s vlasový kartáč z hruškového dřeva s kančími štětinami půlkulatý, prům. Ideální je hřeben s antistatickými účinky, např. Pro jemné vlasy je ideálním pomocníkem kartáč s kančími štětinami.


Pro zvýšení objemu vyzkoušejte tupírování pomocí hřebene s jemnými štětinkami, případně vlasy vyfoukejte přes kulatý kartáč. Největší česko-slovenský komunitní server věnovaný všemu na téma dlouhé vlasy. Návody, fotky, účesy, tipy a rady a diskuse od tisíců lidí, ale i odborná poradna a blogy, vč. Comair dřevěný kulatý kartáč s kančími štětinami o průměru mm. Tělo kartáče vyrobené z javoru s ergonomickou gumovou rukojetí.


Dřevěný kartáč s kančími štětinami a pěn. Unikátní struktura kančí štětiny je je ideální pro přirozenou distribuci kožního mazu z pokožky hlavy do délek a konečků vlasů. V první řadě musím zmínit, jak jsem ke kartáči Redecer z kančích štětin vůbec dostala. Všechny informace o produktu Hřeben a kartáč na vlasy Redecker kartáč s kančími štětinami z olivového dřeva, oválný, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Redecker kartáč s kančími štětinami z olivového dřeva, oválný. Oválný kartáč s kančími štětinami , které jsou vsazeny přímo do dřevěného jasanového těla pro úpravu jemných, řídkých a také prodlužovaných vlasů.


Kančí štětiny vlasům prospívají a při pravidelném používání jim dodávají přirozený lesk. Profesionální kartáč na vlasy značky Herkules německé renomované značky, je vynikající nejen pro krátké vlasy, žen, mužů i dětí. Zkroťte svou hřívu s novými kartáči od dm značky ebelin!


Vyzkoušejte třeba kartáč s kančími štětinami napuštěnými keratinem, kartáče pro snadné rozčesávání nebo kartáč pro ochranu vlasů s. Prodám kartáč s kančími štětinami z drogerie DM značky Ebelin. Ultralehký kartáč na vlasy, vyrobený inovativní technologíí zpracování plastu. Přírodní štětiny z divočáka propůjčí vlasům lesk, umělohmotné nopy masírují pokožku hlavy. Vhodný pro všechny délky a typy vlasů. Původní cena 2Kč, nyní 1Kč.


Použitý pouze 3x, je nový!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky