úterý 22. listopadu 2016

Cerammax pro comfort

Cerammax pro comfort

GRANITEC od renomovaného. CERAMMAX PRO COMFORT je nádobí, ve kterém Vás bude vaření bavit. Potřebujete poradit nebo nakoupit po telefonu? Jednoduchá údržba, dlouhá životnost a tradiční česká značka, to je záruka dobré investice do Vaší kuchyně.


Cerammax pro comfort

Spojili jsme tradiční české řemeslo a švýcarskou moderní technologii. Nákupem této pánve o objemu litru získáte praktického univerzálního pomocníka. Tepelně opatřená madla - možnost použití v troubě do 150°C.


Vhodná na všechny druhy sporáku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Poklice COMFORT Šedý granit Černý granit. C pro možnost používání v troubě.


Spojili sme tradičné české remeslo so švajčiarskou modernou technológiou. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vysoce odolný keramický povrch CERAMIC od švýcarského výrobce ILAG obohatí Vaši práci v kuchyni o. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Nepřilnavý povrch CERAMIC při vaření ocení všichni, kteří mají rádi v kuchyni něco výjimečného a přitom plně funkčního.


Všechny informace o produktu Cerammax Pro Comfort skleněná poklice 26cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Cerammax Pro Comfort skleněná poklice 26cm. Doprava zadarmoSplátky bez navýšenia. Kolimax Mramora pánev Grey cm. Sada nádobí s keramickým nepřilnavým povrchem. Nádobí ve kterém Vás bude vaření bavit.


Cerammax pro comfort

Vnitřní nepřilnavý povrch odolný do 4°C. Skleněná poklice z bezpečnostního skla. Na všechny typy sporáků. Třívrstvé sendvičové dno pro úsporu energie. Která pánev se roztančí ve vaší kuchyni?


Info o zpracování osobních údajů Správce os. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. SADA OBSAHUJE: hrnec s poklicí 18cm 0l hrnec s poklicí 22cm 5l.


Vysoko odolný keramický povrch. Rendlíky, jsou zabaleny v nepoškozených obalech. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Můžete třeba použít kontaktní formulář pod tímto textem. Prologic Comfort 2pc Thermo Suit.


Perfect for when the weather turns colder, this suit is available in a classic carper’s green as well as Maxcamouflage. Both suits have the same specifications, so the colour choice is all yours! Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky