čtvrtek 17. listopadu 2016

Věšák na ručníky do koupelny

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Věšák na ručníky do koupelny

Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. Vybírejte z naší nabídky.


Věšák disponuje čtyřmi rameny, která jsou otočná, a tak je můžete nastavit podle Vašich představ. Na věšák můžete umístit ručníky , osušky, ale i mycí houby, žínky či utěrky. Vaše ručníky budou přehledné, uspořádané a navíc pěkně proschnou. Jeho velkou výhodou je snadná instalace.


Věšák na ručníky do koupelny

Háčky do koupelny jsou rozděleny do několika variant. Jsou jednoduché nebo spojené na liště ve věšák. Je možné je využít jako věšák na ručníky nebo mimo. Pokud ale do obkladů v koupelně nemůžete vrtat, nabízíme i varianty s možností instalace lepením (bez vrtání).


Další sekce v kategorii držáky na ručníky , na. BASIC - Věšák na ručníky 5x6xcm, chrom - z17882100Vysoce kvalitní věšák na ručníky z řady koupelnových doplňků Basic přináší stylovou eleganci do každé koupelny , spojující funkčnost a kvalitu. Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek. Dvojháčky, trojháčky, čtyřháčky, jedno/dvou ramenné držáky na ručník, kruhové, oválné nebo otočné držáky a mnoho jiných.


Věšák na ručníky do koupelny

Koupelnové doplňky Soft jsou svým tvarem vhodné téměř do každé koupelny. Osloví Vás svou jednoduchostí a jistě i příznivou cenou. Doplňky jsou vyrobené z kvalitní pochromované mosazi a jsou tak vhodné i do vlhkého prostředí koupelny.


Držák ručníků Soft o délce cm, je praktickým pomocníkem v každé domácnosti. Doplňky do koupelny bez vrtání, dávkovače mýdla, koše na prádlo nebo sprchové závěsy hledejte na FAVI. Stovky produktů z desítek skvělých e-shopů pro ještě útulnější koupelnu.


Bambusové i nerezové doplňky do koupelny , šperkovnice i kosmetická zrcátka pro každou domácnost. Právě praktičnost je podmínkou všech koupelnových doplňků usnadňující pobyt v koupelně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky