pátek 18. listopadu 2016

Rondon černý

Vstupte s námi do světa rozmanitých chutí, omamných vůní a pestré škály barev a tvarů. Do světa, kde se probouzí smysly. Pociťte s námi radost z obyčejných věcí, které se obratem promění v jedinečný zážitek.


Poznejte dosud nepoznané, nechte se inspirovat a nasajte atmosféru moderního světa gastronomie. Artep Černý kuchařský rondon dvouřadý s červenou kombinací - 60. Pracovní kuchařský černý rondon dvouřadý s červenými doplňky s dlouhým rukávem do manžety.

Na obrázcích v galerii se můžete podívat na pánský rondon stejného střihu s odlišným typem zapínání či barevným lemováním. Jsme schopni ušít mnoho variant a barevných kombinací stejného střihu dle vašeho přání. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kuchařský kabát RONDON černý objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Kuchařský rondon černý , krátký rukáv, dvouřadý, velice kvalitní materiál a zpracování.


Krátký rukáv zpříjemní vaši práci zejména v horkých letních dnech.

Zakázková výroba rondonů včetně možnosti firemní výšivky. TOTALPROTECTWHITE nejvyšší kvality pro Vaši práci v kuchyních všech zařízení. Kombinace s barevnou výpustkou, krátký rukáv, kapsička na levém rukávě. Pánský kuchařský rondon ZDENO, černý. Vhodné pro výšivku a potisk.


Doporučené použití: kuchaři, učni. Kč 5Kč bez DPH 6Kč 5Kč bez DPH. Zapínání na vyjímatelné umělohmotné knoflíky v červené barvě. Rondon krátký rukáv červeno černý vel. Kč, od výrobce Giblor´s SRL jehož aktuální dostupnost je Skladem.


Před tím jsme byli a stále jsme aktivními kuchaři. Vyzkoušejte si nás i naše výrobky. Hodnocení produktu:. Profesionální, pohodlný a nepřehlédnutelný rondon je vyroben z kvalitního směsového materiálu. Drží barvu a tvar i při častém praní.


Unisex design, oboustranná přední část a. Dvouřadé zapínání je na patenty. Na levé ruce je prošitá kapsička na dvě tužky.

Kuchařské rondony - kuchařský rondon představuje kuchařskou vestu, která je důležitou součástí pracovních oděvů kuchařů. Vyberte si u nás pánský kuchařský rondon ze 1 bavlny. Oblečení pro kuchaře za nízké ceny.


Popis: kuchařský rondon je součást Gastro oděvu. Jedná se o kvalitní oděv pro profesionály v potravinářství a gastronomii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky