čtvrtek 17. listopadu 2016

Lenora šumava

K Lenoře jsou přičleněny osady Zátoň, Houžná, Vlčí Jámy a Kaplice. Je zde pokojů každý pokoj má vlastní … Více WC a sprchový kout. Na zahradě je zahradní pergola se zahradním grilem kde můžete grilovat a posedět i když prší. Někdejší sklářskou osadu na Šumavě dobře znají vodáci, kteří se odtud vydávají na letní putování po Teplé Vltavě. Prohlédnout si můžete sklářské muzeum, krytý dřevěný most a také historickou obecní pec, která se roztápí vždy poslední sobotu v měsíci a pečou se v ní placky, housky a chleba.


Penzion Pod pralesem poskytuje útulné ubytování v malebné vsi Zátoň, rozprostřené po horském údolí v srdci Chráněné krajinné oblasti Šumava.

Lenora -Zátoň Lenora Lenora. Líbit se tady bude turistům, lyžařům a všem milovníkům přírody, za humny začíná Boubínský prales. Nabízí všem návštěvníkům rozmanité možnosti aktivního využití.


Penzion u Mauritzů leží v nádherném prostředí Národního parku Šumava. Leží na Šumavě (na rozhraní geomorfologických okrsků Hornovltavická brázda a Boubínský hřbet) pod vrchem Ptáčník (8m) na levém břehu řeky Teplé Vltavy, při ústí Kaplického potoka a naproti ústí Řasnice. Poslední sobotu v měsíci, nezůstávejte doma za pecí.


Navštivte obecní pec v Lenoře, kde pochutnáte si líp jak u moře. Pan Sobotovič tu od pěti od rána. On a jeho báječní pomocníci.

Informace pro občany a podnikatele. The glasshouse produced crystal glass that ranked among the best in Europe. In the centre of the village is a bread oven dating from 19th century.


Jednoduchý výběr ubytování v Lenoře. S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod. Ubytování s ideální lokalitou zase najdete pomocí naší mapy. Kup teď 6Kč s dopravou 6Kč.


Aukce 5Kč s dopravou 6Kč. Geologicky patří Šumava spolu s Novohradskými horami a svými podhůřími moldanubiku, a to jeho šumavské větvi. Leží v nadmořské výšce 7m asi km jižně od města Vimperka v okrese Prachatice. Hamarosan egy új szolgáltatást indítunk el, hogy segítsünk megtalálni a Neked leginkább megfelelő úticélt.


Keményen dolgozunk és szívesen fogadjuk a Te véleményed is a fejlesztés során. Máte zájem o broušené sklo pro běžné použití za příznivé ceny? Chcete vybrousit dárek k jubileu, ceny na sportovní nebo kulturní akce? Potřebujete opravit například vyraženou skleničku? Tradici sklářského umění, které bylo známé po celé Evropě, připomíná expozice historického skla v místním sklářském muzeu.


Už máte dost rušného života ve městech, pachů z výfuků aut a betonové šedi? Toužíte po klidu, pohodě, čerstvém vzduchu, zeleni a tichu?

Pak je pro Vás Penzion Ida tím pravým místem. Nachází se v katastru obce Zátoň, v malebném prostředí CHKO Šumava , na hranicích Boubínského pralesa. Dostupný je po silnici z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky