čtvrtek 24. listopadu 2016

Náhradní skleněná vložka do termosky

Skleněná vložka je vsazena do kvalitního plastového těla, jež je opatřeno madlem. V šroubovacím uzávěru termosky je úložný prostor na čaj, cukr či kávu. Termoska je doplněna dvěma šálky s ouškem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Thermos Traditional - skleněná termoska. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tescoma vakuová vložka pro termosky FAMILY 0. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. S termoskou je proto nezbytné zacházet šetrně. Nárazy, pády na zem či převržení termosky může poškodit skleněnou vložku, viz návod.


Termoláhev se skleněnou vakuovou izolační vložkou. Nahradne vlozka do termosky. Nájdených: 3produktov. Hodí se téměř do všech 1L termosek na trhu.


UPOZORNĚNÍ: Skleněné termosky obsahují skleněnou vakuovou vložku. Tvarovaný uzávěr pro klidný tok nápoje. Náhradní díly: uzávěr, šálek.


FLORINA - objem termosky je litru - uvnitř plastového obalu je skleněná vložka - ve víčku je pumpička pro snadné dávkování - mix dekorů dle. Chladič vína a sektů nerez 20cm. Cestovní hrnek s víčkem KeepCup Flutter 4ml. Jednorázové kelímky vyšly z módy. Praktická pumpovací termoska na doma, do kanceláře s plně otočnou základnou vám udrží nápoj hodin teplý, studený.


Povrchová úprava těla termosky je v metalické stříbrné pro eliminaci otisků prstů. Zachladitelné do -10°C. Gelová náplň pro delší akumulaci chladu.


Tyto náplně se nejčastěji používají v chladících taškách, termoboxech, nebo v medicínskémk průmyslu při transportu léčiv nebo vzorků. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vodu máte vždycky po ruce - a co si budeme povídat - s lahví, kterou vezmete všude s sebou vypijete doporučené litry vody denně s lehkostí žíznivé laně.


Pokud jste vyznavači nápojů na cestu, i pro vás máme zdravou volbu v podobě. Plastová termoska na potraviny l LAVENDER, skleněná termoizolační vložka , víko a spodní část ve fialovém provedení, tělo bílé s dekorem levandule uvnitř termosky je jako doplněk plastová miska mělká, hluboká a lžíce. Prodam nahradni izolacni vlozku do termosky , Clara. Je vhodna do termosky na obrazku.


Zcela nova, nepouzita, umyta. Hodonina nebo Breclavi, pripadne Praha. Prodám izolační vakuovou vložku do termosky o objemu litru. Jemná vložka do filtru Rainfresh fc 300. Výměna za 3-měsíců, podle znečištění.


Ranní káva nebo lahodný čaj vydrží o něco déle teplé. Specifikace: termoska vyrobena z vysoce kvalitní nerezavějící oceli šroubovací mechanismus otevření termosky vyroben z vysoce kvalitního plastu nerezová vložka. Nerezová termoska Lamart z vysoce kvalitní nerezavějící oceli má šroubovací mechanismus.


Uvnitř termosky naleznete nerezovou vložku, která je oproti běžným skleněným vložkám odolnější a termosku tak činí téměř nerozbitnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky