pátek 25. listopadu 2016

Stínící sítě na plot 160 cm

Montáž je možná jak na klasické pletivo, tak i na plotové panely a další různé druhy plotů. Jako další variantu přírodního vzhledu k zastínění plotu (ale také pergol, balkonů, atd.) nabízíme rákosovou rohož nebo štípaný bambus. Je stabilizován proti ÚV záření.


Pletiva a sítě ) Hodnocení produktu:. Nejnovější stínící tkanina na plot na trhu. Stínící sítě - celé role.

C hrání především před větrem nebo před pohledy zvědavého okolí. Výška: od 1do 2cm. Využití: Ochrana soukromí, ochrana před poryvy větru a sluncem. STÍNÍCÍ TKANINA - stínící úplet - stínící tkanina na plot. Snadná manipulace a zároveň stabilní ukotvení stínících sítí na plot je zajištěna přichycením pomocí pevné silonové šnůry upevněné v perforaci, která je na delších stranách po cm.


Kratší strany můžeme olemovat a narazit. Výhodou je snadná a rychlá instalace pomocí ok na okraji sítích a dlouhá životnost. Vážení návštěvníci, vítáme Vás v našem internetovém obchodě plachty-site.

V nabídce našeho eshopu jsou plachtoviny a jiné průmyslové tkaniny, široké spektrum běžně známých plachet, ochranných sítí, stavebních sítí a dalších doplňků. Elegantní design rozzáří zahradu mladistvým vzhledem a umožní Vám prožívat domácí pohodlí i na Vaší zahradě. Pro uchycení stínící tkaniny na plot doporučujeme použít vázací drát.


Vybírat můžete z různých stupňů zastínění a výšek stínících tkanin. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget arcu id lacus laoreet porttitor ut nec velit. Plachty, tkaniny, ochranné sítě , plachtovina, nůžkové stany Plachty s oky, plachty na auta (autoplachty), plachty na bazén, stínící sítě , reklamní stany, plachtovina.


V nabídce naší společnosti naleznete stínící sítě s průsvitností , , , nebo 1. Dále prodáváme luxusní, extra pevné stínící sítě , které se skládají z z PVC a PET. Nabízíme stínivost 9 a hotových návinů na roli. Pro zastínění oplocení z plotových dílců (panelů) nabízíme také panelové stínící pásky.


Pro zvýšení soukromí na Vašem pozemku je zastínění na plot tou nejlepší volbou. Taktéž je možné sít použít k ochraně soukromí. Nejenže nemusíte čekat, až vám vyroste živý plot , ale i náklady na tento typ vytvoření bariéry jsou podstatně menší ve srovnání s ostatními variantami. Síť je v obou podélných okrajích vyztužena zesílenými pásy útku 2x15mm pro bezpečné upevnění vázacími pásky.


Ochranné sítě PloteS jsou vhodné k použití jako stínící sítě na plot , k zastínění zahradních staveb, přistínění skleníků, apod. Použít se dá nejen na pletivo, ale i různé další typy plotů nebo balkony. Sítě na ploty a zástěny Festa.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Learn more about plachty-site. V návaznosti na Usnesení vlády ze dne 14. Expedice zásilek je zatím bez omezení.


Vysočině na počátku stavební sezóny 17. Síť na plot , stínící sít , stínící tkanina – NabídkaPopis : Nabízím profesionální sítě na plot , stínící sítě , tkaniny na zastínění zahrad , balkonů , plotů. V našem sortimentu najdete všechny nejoblíbenější druhy umělých živých plotů a stínící techniky. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Zastínění sítě Extranet je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky