neděle 20. listopadu 2016

Regulátor otáček ventilátoru 12v

Pulzní regulátor pro plynulé a přesné nastavení výkonu 12V elektromotoru. Regulátor pomocí indukčního čidla měří otáčky. Dále měří napájecí napětí a je možné. To vše díky regulátoru otáček.


Navíc, ovládacím kolečkem je možné kontrolovat nejen rychlost otáček , ale i vypnutí a zapnutí ventilátoru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Měřená teplota nemá vliv na otáčky motoru. Veškeré příslušenství k ventilátorů - Nyní regulátor otáček ventilátoru již od 3Kč za kus.


PWM regulátor otáček motoru DC 12V 24V 6-30V Max 8A Display. Perfektní dílenské zpracování, design a možnost zařízení upevnit. Návody Datasheety Heureka. Není skladem - na dotaz.


Tento přístroj slouží k ovládání jednoho.

Kč GSE Digitální regulátor teploty, vlhkosti, podtlaku a min. Free Shipping Available. Specialisté na ventilátory, svítidla a elektromateriál. Nejprve je potřeba změřit velikost místnost (její objem).


Délku, šířku a výšku místnost. Jak navrhnout správné osvětlení v místnostech. Oko vnímá přímé i nepřímé světlo. Přímé světlo, jako například hořící svíčka, vyvolává příjemné pocity. TATAREK regulátor otáček RT-- titanový.


Mikroprocesorový regulátor otáček RT-určený k preciznímu, plynulému regulování otáček motoru ventilátoru k rozvodu teplého vzduchu. Příslušenství pro ventilátory vzduchotechniku. Transformátor pro přeměnu nízkého napětí na 12V je vhodné využít ve vlhkých prostorech, jako jsou koupelny, sauny apod.


Reguluje otáčky ventilátoru dle okolní teploty a tím snižuje hlučnost PC. Funguje na principu spínaného zdroje s vysokou účinností a nehřeje se. Snímač teploty je termistor, který je umístěn uvnitř PC skříně nebo zdroje.


Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Napětí 2V, instalace pod omítku. Helios PU Podomítkový regulátor otáček - plynulá regulace.


Základní funkce: přímé ovládání nebo nastavení požadovaných specifických hodnot ventilátoru.

Má vypínač a LED displej, na kterém se. Určen pro udržení a regulování otáček všech jednofázových motorů. Rychlost otáček závisí na regulaci jejich napájecího napětí od - 230V. Použití : Jednofázový regulátor otáček RC 1-3je určen pro plynulou regulací otáček ventilátoru až do 3W (proud).


Je možné připojit více ventilátorů na jeden regulátor paralelně, pokud celková kapacita těchto ventilátorů nepřesáhnet 3wattů. Ventilátory příslušenství. Nabízíme veškeré příslušenství k ventilátorům, jako jsou regulátory otáček , termostaty, časové spínače, čidla.


Podporované jsou stejnosměrné motory, kterým můžete pomocí potenciometru nastavit PWM modulaci v rozsahu až 1 střídy signálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky