pátek 11. listopadu 2016

Šuplíkový mrazák gorenje

Šuplíkový mrazák gorenje

Specifický je i svou velikostí a následně i svým objemem, který činí velmi dobrých 2litrů. Samozřejmostí je praktické rozdělený vnitřních prostorů, a to až na jednotlivých. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Šuplíkový mrazák gorenje

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu. Za tyto peníze si pořídíte úsporný mrazák , a to nejenom ten šuplíkový , ale také pultový.


Jeho objem může nabývat velikosti až 3litrů. Nemusíte se však bát velkých rozměrů. Dlouhodobě v něm uchováte větší množství potravin, které by se do klasické kombinované chladničky nevešly. Spotřeba energie za hodin činí kWh. Mrazák se bez problémů vejde i do.


Optimální spotřebě také skvěle sekunduje i nízká hlučnost. Za provozu nepřesáhne hladina hluku hodnotu dB. Už vám nestačí váš mrazák na skladování potravin? Hodil by se vám další prostor k mrazení? Volně stojící šuplíkový mrazák s průhlednými šuplíky a antibakteriálním systémem, který ochrání potraviny před bakteriemi i plísní a brání zápachu.


Potraviny jsou tak déle čerstvé. Je-li vaše lednička bez mrazáku anebo s mrazákem, ale jen malým, není na škodu si trochu rozšířit skladovací prostory o samostatnou mrazničku. Množství přihrádek se liší.


Provoz tohoto šuplíkového mrazáku je velmi tichý s hlučností pouhých dB. Jestliže hledáš ideálního parťáka, který se postará o to, aby si potraviny zachovaly svoji originální chuť a dlouhou čerstvost, pak je skříňová mraznička Gorenje ideální volba. Celkový objem spotřebiče je 2litrů. Vnitřní prostor nabízí jeden velký SpaceBox, šest košů pro uchování zmrazených potravin a prostor s dvířky. Mraznička do každé domácnosti.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Když venku teploty sahají přes třicítku, každý by se nejraději zavřel do mrazáku. Představte si ale, že některé potraviny se takto cítí 3dní v roce. Aby si uchovaly svou čerstvost a výbornou chuť, je potřeba mít je zamrazené, pokud je nechcete ihned konzumovat. Vhodný i jako nástavec k postavení na ledničku. Prodám šuplíkový mrazák Gorenje , obsah cca 1L, šuplíků, velikost 60x56x1(š, h, v), starý let, zcela funkční.


Internetový obchod Electro. Působíme let na trhu, máme vlastní dopravu a nabízíme 1 záruku a servis. Celkem mrazák nabízí přihrádek pro uchování potravin. Při poruše uchová potraviny zamražené hodin.


Šuplíkový mrazák gorenje

Termostat trvale nastaven na teplotu -až -st. Gorenje je přední evropský výrobce domácích spotřebičů. Možno dovézt nebo zaslat.


Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky