úterý 22. listopadu 2016

Teflonový hrnec tefal

Všestrannost tlakových hrnců TEFAL vám umožní vařit chutná jídla, bohatá na živiny, rychle a každý den! Dušení, vaření na mírném ohni, smažení nebo vaření na páře v tlakovém hrnci je rychlejší a tudíž vám usnadňuje život. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla! Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma.


Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu. Pouze znacka Tefal vám muže nabídnout záruku dokonalých výsledku varení. Další duvo proc si vybrat Tefal. Objevte zákulisí naší výroby. Navrženo a vyrobeno ve Francii s veškerými odbornými znalostmi a know-how.


V tomto oddělení najdete hrnce, které pro jednoduchost označujeme jako teflonové, i když výrobce garantuje nepřilnavý povrch bez obsahu PFOA. Najdete tu nepřilnavé hrnce s pestrou škálou patentovaných povrchů, i s obsahem minerálních částic, které však nelze označit jako titanové nebo keramické. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Na vaše každodenní vaření vám společnost Tefal přináší kompletní sadu hrnců a pánví, které uspokojí všechny vaše požadavky.


Díky neustálým a nepřetržitým inovacím společnosti Tefal si dokážete najít ten správný produkt na přípravu chutných a zdravějších jídel během životních okamžiků, o které se vyplatí podělit. Rovnoměrný ohřev díky třívrstvé konstrukci z nerezu a hliníku. Nýtované nerezové rukojeti.


Tefal poskytuje nejlepší technologii inovativních řešení pro přípravu pokrmů a nápojů, komfort, úkli péči o prádlo a tělo. Navštivte oficiální web Tefal. Hrnec vyrobený ve Francii pod značkou Tefal je vybaven skleněnou poklicí s parním otvorem.


Pro dušení a přípravu křehkých pokrmů oceníte robustní hrnec Tefal Trattoria s extra silným dnem pro dokonalé rozložení teploty. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Jeho paměť obsahuje 1zabudovaných receptů, na jejichž přípravě se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina.


Tento praktický pomocník do vaší kuchyně vyniká moderním designem a velkým objemem. Svěřte se do rukou českých odborníků na vaření a výrobky s ním spojené. Hrnec s poklicí Toro o objemu litry představuje skvělého pomocníka pro každodenní vaření.


Tento stylový hrnec jednoznačně zaujme svým originálním designem – vyveden je v červené barvě a zdobí jej puntíky. Vzhled však není jedinou výhodou tohoto hrnce. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola.


Unikátní tlakový hrnec Tefal Clipso Control pro 3x rychlejší vaření a přípravu jídel. Zavírání a otevírání jednou rukou, bezpečnostních pojistek. Fritovací hrnec s topným tělesem ponořeným v oleji. Opakem výše uvedené fritézy je fritovací hrnec s topným tělesem ponořeným v oleji.


Teflonová pánev Tefal Ingenio Expertise. Na první pohled jde o trochu rozměrnější spotřebič, který ale v plné míře nevyužívá celý vnitřní prostor. To je způsobeno ponořeným tělesem přímo v oleji.


Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky