úterý 15. listopadu 2016

Aeg l 72270 vflcs

Děkujeme vám, že jste si zvolili výrobek značky AEG. Aby vám bezchybně sloužil mnoho let, vyrobili jsme jej s pomocí inovativních technologií, které usnadňují život, a vybavili jsme jej funkcemi, které u obyčejných spotřebičů nenajdete. Stačí věnovat pár minut čtení a zjistíte, jak z něho získat co nejvíce. Cenově zvýhodněné balení dvou spotřebičů prémiové značky bílých spotřebičů AEG , které vám usnadní péči o domácnost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Cenovo zvýhodnené balenie dvoch spotrebičov prémiovej značky bielych spotrebičov AEG , ktoré vám uľahčia starostlivosť o domácnosť.

Pro bezpečnost vaší domácnosti je pračka opatřena ochranou Aqua control. Její inteligentní systém OptiSense seřizuje program podle hmotnosti náplně tak, aby se vaše oblečení nikdy nepralo příliš dlouho, zatímco buben SoftDrum je k vašemu oblečení velmi šetrný. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Všechny spotřebiče AEG jsou vybaveny naším šetrným bubnem ProTex, který je speciálně navržen pro péči o vaše oděvy.

Díky více otvorům než u standardních spotřebičů náš buben snižuje natahování tkanin, a uchovává tak tvar a tkaninu oděvů během odstřeďování. Do testu praček vybíráme nejčastěji automatické pračky s předním plněním. V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou. Testujeme účinnost pracích programů na bavlnu, syntetické, případně smíšené prádlo. Vlastnosti:Barva ovládacího panelu BíláBarva BíláMax.


To znamená, že při srovnání spotřebuje o méně energie než pračky třídy A. Navíc nedělá kompromisy ve výsledcích praní, které jsou skvělé i při minimální spotřebě energie. Nakúp lacno v pohodlí domova. Ponúka až programov vrátane rýchleho minútového, rýchleho intenzívneho či programu na záclony, ktoré sú navyše doplnené množstvom praktických prídavných funkcií.


Pračka disponuje ochranou Aqua control a chytrým systémem OptiSense pro optimální spotřebu energie, vody a času. Thank you for choosing this AEG product. We have created it to give you impeccable performance for many years, with innovative technologies that help make life simpler features you might not find on ordinary appliances.


Please spend a few minutes reading to get the very best from it. Your clothes live longer with ProTex: The ProTex washing machine is super gentle and protects against overwashing, helping to extend the life of your clothes. Fibre and colour protection: Automatically adjusts the washing time according to your loa so your clothes will never be over washed. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Bezpečnost vás i celé vaší rodiny zajišťuje dětský zámek a napouštěcí hadice s ochranou Aqua Control.

Práčka disponuje ochranou Aqua control a šikovným systémom OptiSense pre optimálnu spotrebu energie, vody a času. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Poslat příteli Porovnat zboží tisk.


Zboží je na e-shopu momentálně vyprodáno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky