úterý 8. listopadu 2016

Vibrační pěch

Díky rázovému účinku a vysoké úderové síle jsou vhodné i pro hutnění obtížně. Vibrační pěchy mají vysoký hloubkový účinek. Díky malým rozměrům patky mají vibrační pěchy vysoký účinek i při relativně nižší hmotnosti. Doporučujeme použít vibrační pěch namísto klasické vibrační desky v místech, kde je na malé ploše potřeba dosáhnout silného zhutnění materiálu.


První a jediný akumulátorový pěch na světě pro zcela bezemisní hutnění - i uvnitř budov.

Jediný pěch na světě s dvoutaktním motorem nabízí optimální hutnicí výkon a splňuje nízké emisní limity. Využívá rázový účinek, uplatnění najde zejména tam, kde není možné použít větší vibrační desky, například ve výkopech, kolem potrubí apod. Jednoduché a pohodlné ovládání. Nový systém uložení palivové nádrže na rámu - větší odolnost proti vibracím. Jak vybrat vibrační desku, pěch nebo válec?


Pro zhutnění zeminy a štěrků při stavbě silnic, chodníků nebo základů domu potřebujete kvalitní vibrační desky, případně i pěchy a válce. Tyto stroje slouží ke zvýšení únosnosti podloží, zamezují sesedání půdy, omezují propustnost vody, brání poškození mrazem a.

Jsme autorizovaný prodejce Scheppach a Woodster. Od nás doprava zdarma po celé ČR. Díky snadné manipulaci je mimořádně vhodný pro těžko do. Nabízíme Vám kvalitní vibrační pěchy značky Husqvarna. Jeřábnické práce, nákladní doprava, výkopy a úprava terénu.


Dokončili jsme vývoj nového typu vibračního pěchu NT 7 který je náhradou za pěch NT 68. RZ 1a RZ 1nahrazují řadu řezačů spár RZ 11 jejíž výroba byla ukončena. Používají se pro hutnění zemin, zvláště tam, kde nelze použít vibrační desky, tedy pro hutnění ve výkopech a jinak těžko přístupných místech.


Obsáhlé produktové spektrum, ze kterého můžete vybírat. Od filigránského specialisty na zásypy trubek a potrubí, až po zavalitý pěch , který příkladně hutní dokonce i těžké půdy. Při pokládce potrubí, práci v příkopech ale i při zahrnování výkopů při zakládání zahrad. Při stavbách silnic se používají ke zhutňování krajnic a při správkách.


Prodám vibrační pěch zn. Při konstrukci byl kladen důraz na bezpečnost, provozní spolehlivost, výkon, odolnost a snadnost obsluhy. Stroj je konstrukcí chráněn před mechanickým poškozením např.

Zdraví obsluhy chrání velmi nízký přenos vibrací na ruce. Půjčujeme stavební žaby, žehličky s dopravou přímo na stavbu. Lidově mu také říkáme žába.


Motorový vibrační pěch s motorem o objemu 1cm3. Rozměr desky 3x cm. Doprava zdarma Novinka. Dalším aspektem při výběru vibračního pěchu je váha, protože čím je vibrační pěch lehčí tím lépe se Vám s ním bude pracovat.


Pro dokončovací práce po úpravách terénu jsou vibrační pěchy jasnou volbou. Pro naše zákazníky jsme vybrali stroje od známých světových výrobců vibrační techniky jako jsou WACKER, DYNAPAC, WEBER nebo NTC. V náročném testu ve ztížených klimatických podmínkách pěch obstál.


Pro snadnější transport je vibrační pěch vybaven koly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky