čtvrtek 10. listopadu 2016

Umyvadlo na desku siko

Doporučujeme v kombinaci s deskami pod umyvadlo Dolce nebo s nábytkem na míru. Jako baterie je možné použít baterie pro umyvadlové mísy Optima - Levanta, Valeta, Sofie, Ringo nebo baterie Grohe. K umyvadlu doporučujeme. Hranaté umyvadlo na desku z tenké keramiky. Součástí dodávky není vodovodní baterie, průtočná zátka a sifon, které je nutno dokoupit.


Rozměry spodní styčné strany umyvadla jsou 3x 55cm.

Designové umyvadlo na desku zaobleného tvaru s důrazem na plynulé a ladné tvary, bez přepadu. Baterie a sifon nejsou součástí výrobku. Umyvadlo postavené na desce je tren který v poslední době zaplavuje české domácnosti. To především díky svojí designové atraktivitě a rozmanitosti. Jaké jsou ale jeho výhody a nevýhody ve srovnání s klasickým umyvadlem?


Glazovaná zadní stěna, broušená spodní strana. Včetně výřezové šablony. Umyvadlo z kolekce Tse vyznačuje použitím vysoce kvalitních materiálů a nadčasovým designem, které jdou ruku v ruce s elegancí a čistotou.


Kryt sifonu, sifon a vodovodní baterie nejsou součástí výrobku.

To je umyvadlo Jika ART Džber, jež vzniklo jako klausurní práce na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze v Ateliéru keramiky a porcelánu. CALEO keramické umyvadlo. Umyvadla na desku jsou stále oblíbenějším výrobkem.


Použít se mohou na skleněnou či kamennou desku , na výklenek obložený obklady či mozaikou, anebo k některým sériím. To platí jak pro umyvadlo umístěné na desku , tak i pro to, jež bude částečně zapuštěné (několik centimetrů přesahuje nad desku ) nebo. Glacera Montanaro, MOC v prodejnách SIKO KOUPELNY: př. FINO umyvadlo na desku oválné 3. TERUEL keramické umývadlo inštalácia: Umývadlá na dosku sú stále.


Při kombinaci s deskami. Nábytek na míru od SIKO KOUPELNY a KUCHYNĚ vás odliší. Plánování vám dovolí zvolit libovolné kombinace barev, materiálů, tvarů a kování nábytku, které se líbí právě vám. Vtisknete tím své koupelně naprosto jedinečný výraz s vlastním podpisem. Praktické umyvadlo o rozměru 60x4 které se dá použít jako závěsné či jako umyvadlo na desku.


Díky jeho hranatému tvaru maximálně využijete prostor umyvadlu věnovaný. Prostor u zadní stěny umyvadla poskytuje dostatek odkládací plochy. Plochy, na kterých je umyvadlo umístěno, mohou mít různé podoby. Velmi elegantní řešení představuje pouze samotná deska, která je pomocí speciálních konzolí s vysokou nosností připevněná na zdi.


Konzole podpírající desku mohou být buď skryté, nebo přiznané a dotvářet tak celkový vzhled tohoto.

Nebyly nalezeny žádné produkty. Remove from list Add to list. Umyvadlo na desku Nuovella s otvorem pro baterii uprostřed a přepadem.


Slibuje bezpočet možností použití ve Vaší koupelně. Levná umyvadla na desku , do koupelny a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Umyvadlo pod pracovní plochou – umyvadlo na pracovní desce je dobrou volbou pro ty, kteří oceňují nestandardní řešení. Toto umyvadlo se charakterizuje tím, že je umístěno pod povrchem a jeho okraj je neviditelný.


Výhodou použití umyvadla pod pracovní plochou je snadné čištění. Chcete utřít prach nebo vodu z pultu. CLEO umyvadlo 65x- futuREtro.


U vybraných produktů doprava zdarma a prodloužená záruka. Skladem, ihned k odběru ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky