pondělí 14. listopadu 2016

Cafe fara oteviraci doba

V letních měsících nabízíme možnost. Levandulový apartmán Meruňkový pokoj Mandlový pokoj Farní. Café Fara v Klentnici (Klentnice) Krásná Pálava, s. Nabízíme služby kavárny a ubytování, pořádáme koncerty i společenské akce.


Tak jsme opět v plné parádě a náš kuchařský tým pro Vás přichystal plno novinek. Otevírací doba se může lišit Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot.

Kavárna Fara nabízí svým zákazníkům mnohé - lahodnou kávu, farní knihovnu, ubytování v netradičně řešených pokojích, sklípek, prostornou letní terasu. Farská kuchyně využívá zásadně čerstvých surovin, z kterých tvoří pokrmy inspirované někdy až 1let starými recepty. Jsou zde často pořádány kulturní. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Nabízíme lahodnou kávu, zážitkový salónek Coffee spirit, farní knihovnu, vinný sklep, ubytování v nově vybudovaných netradičně řešených pokojích, prostornou terasu, dětské hřiště. Vzhledem k aktuálnímu krizovému stavu a nařízení vlády Vám můžeme nabídnout jídlo a pití s sebou prodejem “přes ulici” nebo rozvozem, který je po Zdibech a blízkém okolí zdarma. Součástí restaurace je i venkovní zahrádka pro Vás, Vaše přátele či rodiny s dětmi, kde můžete posedět a odpočinout si za slunečných i chladnějších dnů.


V naší restauraci můžete využít wifi zdarma: Naše italská kuchyně bohatá na tradice Vás potěší nejen.

Crêperie Café Girafe v Praze-Suchdole nabízí již přes let mimo jiné prvotřídní středomořskou kuchyni, lahůdky a dorty. Přijďte k nám na kávu a zákusek. Najděte si svoji prodejnu TESCO.


V našem interaktivním rozhraní najdete u každé prodejny její adresu, umístění na mapě a otevírací dobu. Buďte vítáni v Café Jirásek, občanské kavárně s kouzlem nostalgie. Ani nevím, jak jsem si to zasloužila, ale tímto bych chtěla moooc poděkovat za krásné PF přáníčko, které mi včera dorazilo poštou. Hostinec Fara se nachází v historickém objektu bývalé fary v krásném údolí řeky Desné.


V příjemném prostředí s výhledem na zámek Vám nabídneme dobré poctivé jídlo nebo si můžete dát třeba jen výbornou kávu a náš štrůdl. Stylová nekuřácká kavárna v Klentnici na trase cyklostezky pod Pálavskými vrchy. Pizzerie Ter café, Šromova 13 Uherské Hradiště, tel. K dobrému jídlu a dobrému pití patří i kvalitní zábava. Vytváříme KULTURNÍ AKCE,.


SMETANAQ SHOWROOM je prostorem kde mají mladí začínající designéři a umělci své místo ve sdílených ateliérech. Velkorysý a čistý prostor umožňuje zájemcům o umělecké řemeslo, aby se mohli setkat s umělci a prohlédnout si, jak jejich díla vznikají. Hojně navštěvovaný areál se skládá z několika budov kolem podlouhlého dvora s ořechem barokní fary, dřevěné stodoly, staré školy a sally terreny se sklepem.


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Přátelé, kamarádi, nová otevírací doba !

Připravujeme výběrovou kávu z pražíren Candycane coffee a The Naughty dog. Nabízíme i malá balení výběrových káv od pražírny Doubleshot a dalších českých i zahraničních pražíren. Chirurgická a cévní ordinace MUDr. Petr Fára v Praze — provozní doba , recenze a mapa.


Umět tak zastavit čas - sedět u dobré kávy a nechat svět plynout. Nasávat atmosféru tradičních vídeňských kaváren a poslouchat melodie klavíru. Líbí se vám taková představa ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky