čtvrtek 7. září 2017

Nejlepší pračky 2015

Tato nejlepší pračka s bočním plněním je opatřena dveřmi, které se dají otevřít až na 1stupňů, což usnadňuje vkládání a vytahování prádla z bubnu. Nejlepší a nejprodávanější pračky. Všechny pračky značky Electrolux, AEG a Zanussi získaly vysoké hodnocení. Mezi nejlepší předem plněné pračky se dostal model Electrolux. Potřebujete pomoct s výběrem té nejlepší automatické pračky pro vaší domácnost.


Sepsali jsme také recenze všech praček a návo který. Jestli je tedy nejlepší nápad koupit pračku s nejnižší spotřebou vody je relativní. Když budete celý rok prát pouze na jednom programu, požadované hodnoty určitě dosáhnete a budete spokojení.


Bohužel, takové používání pračky nemá smysl a při kombinovaném používání jednotlivých programů bude spotřeba vody vyšší. Pořadatelem soutěže je nezávislý nákupní rádce Heureka. Nejběžnějším typem pračky jsou ty plněné zepředu, jejichž nabídka je rovněž nejširší.


Nejlepší pračky 2015

Oproti těm s horním plněním sice zabírají více místa, ale mají větší vkládací otvor a jejich horní hranu lze využít pro odkládání věcí nebo umístění sušičky. Dvířka pračky by neměla po praní zůstat zavřená, nejlepší je nechat je alespoň pootevřená, aby se vnitřek spotřebiče nezapařoval. Dávkovací šuplík Šuplík na dávkování pracího prostředku a aviváže stačí čistit zhruba jednou měsíčně, nebo zkrátka když uvidíte, že už není úplně bez poskvrnky. U každého modelu si uvedeme, jaké jsou jeho výhody a nevýhody.


Při umístění pračky do kuchyně je nejlepší variantou vestavěná pračka. Nezapomeňte také na to, zda neuvažujete o koupi sušičky, která funkce pračky doplňuje a má minimálně stejné rozměry jako pračka. Výběr praček dle funkcí je ještě specifičtější než při výběru velikosti a typu plnění. Nádrž pračky je kovová a má dvojitý plášť, do kterého je během sušení napuštěná studená voda, aby nádrž ochladila a pára se tak kondenzovala. Přečetl jsem desítky recenzí zákazníků, prohlédl odborné magazíny, prozkoumal řadu testů zejména v zahraničí a prošel oficiální stránky výrobců, abych došel k závěru.


Hodnocení jsme rozdělili do několika částí ve kterých zjistíte jaké jsou nejlepší pračky s horním plněním, předním plněním a pračky se sušičkou. Jako první bychom měli uvažovat o umístění pračky a prostorových možnostech. Pračky plněné předem nárokují větší místo a šířku alespoň cm. V naší webové databázi na dtest.


Výsledky jsou plně srovnatelné s těmi, které uvádíme v tomto čísle dTestu. Najdete zde mimo jiné i hodnocení slim modelů, jež jsme testovali v loňském roce. Většinu produktů máme skladem. Nejprodávanější Automatické pračky doručíme do hodin až k vám d. Pračky jsou dnes již nedílnou součástí každé domácnosti, jelikož šetří nejen mnoho času, ale i naše prádlo - díky šetrnějšímu praní. Je mnoho aspektů, které nás při výběru pračky ovlivňují a rozdíly mezi pračkami mohou být obrovské.


Jsou to pračky s předním plněním, s horním (vrchním) plněním a provedení slim, kdy jsou tyto úzké pračky hluboké pouze padesát centimetrů a méně. Pro snazší výběr jsme z hodnocení a testů vybrali nejlepší automatické pračky a připravili jejich recenze, spolu s nákupním průvodcem. Při sestavování žebříčku jsme volili nejlepší automatické pračky na základě testů časopisů (jako je např. dTest), různých organizací, ale především názorů zákazníků. Testy praček jsou samozřejmě přínosné, ale může se stát, že bude něco důležitého opomenuto.


Přinášíme recenze těch nejlépe hodnocených praček na našem trhu vč. Kategorií je dost, dostalo se na všechny. O mobilech víme vše - MobilMania. Pračky Bosch vám usnadňují život, a to po celou dobu jejich životnosti. Díky automatickým programům je jejich ovládání nejen srozumitelné a jednoduché, ale zajišťují také nejlepší výsledky při nejnižších úrovních spotřeby.


Před koupí také doporučujeme přečíst průvodce výběrem myčky, kterému jsme věnovali skutečně velké množství času. Recenze, test a rady jak vybrat myčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky