čtvrtek 28. září 2017

Digestoř vestavná výsuvná

Hlavní výhodou výsuvných odsavačů par je jejich nenápadnost - vysunou se pouze, jsou-li potřeba. Pro zástavbu do kuchyňských linek jsou vhodné výsuvné digestoře Faber , výsuvné digestoře Cata , výsuvné digestoře Empire a výsuvné digestoře Elica. A to v oblasti svícení, proudění vzduchu a spotřebě elektrické energie. Slabší je z pohledu filtrace tuků, je také mírně hlučnější než je běžné. Ovládá se klasickými tlačítky, volit můžete ze úrovní.


Výsuvná část se aktivně podílí na odsávání par, po vysunutí se výrobek automaticky spustí v předvoleném režimu.

Digestoř lze vestavět do standardní pracovní desky a díky speciální konstrukci zůstane po instalaci ve skříňce dostatek místa pro zásuvky se standardní hloubkou. Recirkulační režim u vestavných digestoří: Digestoř se osadí uhlíkovým pachovým filtrem. Hodnocení produktu:.


Začněte vařit a odsavač bude automaticky měnit intenzitu odsávání podle výkonu varné desky. Tou první funkcí je možnost klasického odtahu, kdy páry a pachy míří do komínové nebo jiné šachty. Vestavná digestoř může nabídnout dvojici funkcí. Spolu s touto funkcí je uváděný také výkon, kterou výsuvná digestoř má. Výsuvné odsavače par je možné zabudovat do pracovní plochy za varnou desku nebo vestavět do horní skříňky.


Jedinečným modelem v kategorii výsuvných odsavačů je vestavná DownDraft digestoř Fabula.

V klidovém režimu je ukryta za varnou deskou, při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat. Vyberte si vestavné výsuvné odsavače par (digestoře) české značky MORA. V nabídce také vestavné výsuvné odsavače par, vhodné i do bytů v panelových domech. Odsavač par 3SpaceSaving s elegantním designem je plně vestavěný do skřínky.


Díky tomu máte více úložného prostoru v kuchyni. Pokud si do kuchyně chcete pořídit levnou komínovou digestoř , zpozorněte při čtení této recenze. Digestoř Gorenje WHC 623E14X s odtahem do komína pořídíte za velmi příznivou cenu, její výkon vás přesto nezklame.


Díky klasickému designu tento model navíc snadno zapadne do každé kuchyně. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vybírejte si Digestoře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jejich velkou výhodou je, že efektivně vykonávají svojí funkci a zároveň neruší čistou a estetickou linii kuchyňské linky. Vestavný plošný odsávač par s úsporným LED osvětlením a tlačítky pro komfortní ovládání. Díky svému elegantnímu designu, LED osvětlení a možnosti recirkulace, je tato digestoř vhodnou volbou do každé kuchyně.


Výsuvné a výklopné digestoře jsou skvělým řešením, jak toto místo ušetřit a zároveň získat kvalitní digestoř s výkonným odtahem. Jejich skladnost spočívá především v tom, že jsou přizpůsobené k montáži do samotné skříňky. Digestoř tedy zůstává schovaná až do té doby, kdy je jí skutečně potřeba.

Můžete ho používat v odtahovém i recirkulačním režimu a má designovou lištu s bílým sklem. Zabudované digestoře Klarstein. Designové mašinky z Německa.


Doprava zdarma téměř na všechno. Většina produktů vyskladněna do hodin. Osvětlení pracovní plochy pomocí dvou LED diodových žárovek. Diskrétní odsavač par se ukrývá ve skříňce nad varnou deskou a je viditelný pouze tehdy, když ho potřebujete. Během vaření jej lze hladce vysunout a aktivovat, poté ho stačí pouze jednoduše skrýt.


Odsavače par AEG jsou výkonné a přitom extrémně tiché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky