pondělí 25. září 2017

Sušárna ovoce výroba

Sušárny ovoce sloužily k sušení švestek, jablek i hrušek. Stávaly v zahradě zemědělské usedlosti nebo v ovocném sadu. Stavby sušáren byly dřevěné nebo zděné konstrukce, kryté doškovou, šindelovou nebo pálenou střešní krytinou.


Sušárna ovoce výroba Prolistujte si aktuální leták Baumax platný od 15. Modulární vchodová stříška z čirého komůrkového polykarbonátu o tloušťce.

Zjednodušte si sušení pomocí využití účelových sušiček a sušáren ovoce , zeleniny a bylinek s termostatem a časovacím mechanismem, které zajistí Vhodné zacházení pro různé typy produktů. Pro více informací o sušení ovoce , zeleniny a bylinek si prostudujte Ako si vyrobiť sušené ovocie, zeleninu a bylinky. Popis podnikání: Pěstování a zpracování bio ovoce a bio zeleniny ( výroba džemů, zavařenin, kompotů, sirupů, moštů …(výrobky zatím bez certifikátu pro EZ) chov ovcí, koz, skotu, prasat, drůbeže, exkurze, prodej masa, agroturistika, vzdělávání i ubytování. Představte si, že chcete sušit větší množství meruněk a později i dalšího ovoce. Tahle situace má jediné řešení.


Nechte sluníčko, ať usuší meruňky samo. Dáme vám tip na jednoduché zařízení, které zvládne každý kutil.

SUŠÁRNA OVOCE v Klopině. Veškeré strojní zařízení, včetně socíálního zázemí, bylo vybudováno podle standardů pro potravinářskou výrobu. Moderní strojní zažízení dokáže usušit až 8kg sušených jablek za směnu, a to.


Stacionární teplovzdušná sušárna Sušárny patří mezi nezbytné vybavení v mnoha provozech, ať už jde o zpracování ovoce a zeleniny, výrobu těstovin, sušení bylinek, čajů, hub a dalších potravin atd. Jsme ekologická farma zabývající se výrobou BIO potravin. Z vlastní produkce nabízíme zejména sušené ovoce , bio obiloviny a kompost. Pro firemní zájemce nabízíme sušení ovoce a služby posklizňové linky. Výrobě produktů z ovoce a zeleniny se věnujeme desítky let.


Dokážeme vyrobit bio produkty te nejlepší kvality. Máme k dispozici naši velkokapacitní sušárnu, kde se suší ovoce a zelenina. Tato sušárna je řízená moderní řídicí jednotkou. Sušení ovoce patří k nejstarším technikám konzervace, doloženým již v pravěku.


Naši předkové původně sušili ovoce nad otevřeným ohněm, od středověku pak pod stropy dymných jizeb svých chalup v nadrženém dýmu. Na podobném principu fungovaly také první samostatně budované sušárny, ovoce v nich sušené však. Rady a návody jak sušit ovoce , zeleninu a bylinky.


Princíp sušení Produktem ze zahrady je třeba co nejrychleji odebrat vodu, protože mikroorganismy podporující hnití mají pak jen malou šanci plně rozvinout svoji aktivitu.

Interiér sušárny ovoce byl vybaven krbovým topeništěm nebo pecí na tuhá paliva. Dále zde byly lísy a lísky, na které bylo ukládáno ovoce. K tomuto prostoru mohla náležet též předsíň k obsluhování topeniště i odpočinku a přípravna k rovnání ovoce. Tu je možné zobrazit kliknutím na název nebo obrázek příslušného modelu.


Pokud se nechcete řídit naším srovnáním a chcete si udělat přehled sami, přečtěte si náš článek Jak vybrat sušičku ovoce , který vám poslouží jako takový nákupní rádce a shrne a vysvětlí všechny pojmy se sušičkami ovoce spojené. Slovácko – Zájem o sušení ovoce v posledních letech příliš nepolevuje, potvrzují to ti, kteří se touto činností zabývají. Přesto, že sušáren z minulosti ubylo a lidé si přebytky ovoce mohou usušit v elektrických sušičkách doma, stále je dost těch, kteří ovoce raději zavezou do velké sušárny. Zatímco dřív bývala tato zařízení skoro v každé vesnici.


Velkokapacitní průmyslová sušárna ovoce a zeleniny vzniká v zemědělském areálu na okraji Herálce u Humpolce. Ročně by měla zpracovat například tisíce tun jablek nebo jiného ovoce a zeleniny. Firma chce zaplnit díru na trhu, křupavé ovocné a zeleninové plátky plné vitamínů totiž v Česku nejsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky