čtvrtek 14. září 2017

Provoz vinotéky

Jednozónové vinotéky umožňují nastavení pouze jediné teploty, takže slouží primárně pro uskladnění jednoho druhu vína. Dvouzónové vinotéky jsou schopné docílit odlišných teplot v jednotlivých zónách. Díky tomu můžete v jedné vinotéce skladovat dva odlišné druhy vín. Na základě vydaného vládního nařízení omezujeme provoz vinotéky na prodej vína pouze s sebou bez možnosti konzumace vína v provozovně.


Zároveň Vás ujišťujeme, že dodržujeme veškerá hygienická opatření. Otevírací doba Leden - Březen: Po - Ne: 9.

Provoz vinotéky s posezením s kapacitou pro osob. Prodej lahvových a stáčených vín z Moravy a Bulharska. Nabídka nealkoholický i teplých nápojů. Možnost pořádání menších oslav. Přes to vám vzhledem k současné situaci rádi zdarma do blízkého okolí (km) dovezeme stáčená, po telefonické domluvě i lahvová vína a ostatní sortiment vinotéky v min.


Vaše oblíbené stáčené víno vám můžeme dodat i ve variantě Bag in Box o obsahu 20L s neomezenou trvanlivostí. Aktuální provoz vinotéky. Umožňují uchovávat Vaše oblíbená vína s péčí, podobnou přirozenému prostředí vinného sklepa.

Stálou teplotu 5-stupňů pomáhají udržovat skleněné dveře se speciální ochranou proti UV světlu i chladné LED osvětlení, které efektně osvětluje vnitřní prostor vinotéky. Momentálně hledáme nové prostory pro provozování nové vinotéky. Až budeme mít nové prostory pro vinotéku, neprodleně vás budeme informovat.


Nová otevírací doba ve vinotéce od pondělí 23. Sortiment pro vinotéky. Vše potřebné pro provoz vinotéky. Vybavíme vaši vinotéku, restauraci, bar či hotel stáčecím zařízením, hnacími plyny i sanitací. Mimo to pro vás máme připravenu i nabídku pečlivě vybraných moravských láhvových vín.


Síť maloobchodních prodejen. Objevte kvalitní vína z. V naší nabídce najdete levné vinotéky i vinotéky pro náročné. Pečujte o své víno s láskou, kvalitní vinotéky vhodné domácností, kanceláří nebo hotelů všech velikostí a cenových rozpětí najdete pod značkami Humibox nebo PHILCO.


Neméně oblíbené a stylové jsou vinotéky Guzzanti a Hyundai. Tichý provoz Společně s frekvenčně řízeným kompresorem zajišťuje tichý provoz vinotéky CONTEG také použití tangenciálních ventilátorů. Latest cooling technology CONTEG wine cabinets use ecological refrigerants and frequency controlled compressors that save energy signifi cantly. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Vinotéka Benešov, Víno Kovacs, s. Omezený provoz během bezpečnostních opatření.


Vážení přátelé a kamarádi,v souladu s usnesením vlády ČR ze dne 14.

Všechny plánované akce jsou až do odvolání zrušeny. Pokud si budete chtít vyzvednout. Provoz VINOTÉKY , prodej potravin, piva, alkoholu a dalších dezinfekčních prostředků jako i slivovice je zachován.


V příjemném prostředí naší vinotéky si můžete také vybrat z našeho rozsáhlého sortimentu např. Výdej a příjem balíků ZÁSILKOVNY je pozastaven do 24. Bohužel nelze u nás konzumovat, na to nemáme přizpůsobeny prostory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky