středa 13. září 2017

Smaltované hrnky praha

Výroba smaltovaného nádobí, zejména smaltovaných hrnků na zakázku. Nabízíme smaltované hrnky všech možných barev a tvarů. Hrnky PRAHA Hrnky motiv PRAHA velikost 5. V e-shopu nakoupíte smaltované nádobí - smaltované hrnky , konvice, čajníky, cukřenky, mléčenky, mi.


Mimo jiné nabízíme smaltované hrnky s motivem Krtečka, který je notoricky známý už od našeho dětství. Pevně věřím, že si v záplavě našich smaltovaných hrnků vyberete právě ten nejlepší pro Vás.

Vyrábíme veškeré smaltované cedule, uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků.


Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů.


Nejenže mají vyšší odolnost, ale také jsou obdařeny stylovým retro designem. Smaltované nádobí značky SFINX.

Odolnost a design nejsou to jediné, co smaltované hrnky zdobí. Vynikající vlastností je i jejich jednoduchá údržba. Tradiční smaltované hrnky jsou praktickou ozdobou každé domácnosti již po desetiletí. Nevhájte ani Vy a pořiďte si některý z našich kvalitních smaltovaných hrnků.


Chcete udělat někomu radost? Pořiďte mu to, co se mu líbí. Vybírejte dárkové hrnky v různých velikostech, barvách a vzorech. Oblíbený je například hrnek s kočkou nebo s puntíky, hrníček se sovou a další hrnky s potiskem.


Mají vaši blízcí smysl pro humor? Tak to pro ně bude pěkným dárkem nějaký vtipný hrnek s. Hrnky ze smaltu můžete doplnit o další typově shodné produkty – konvice, džbány, talíře, misky a mísy, podnosy a tácy nebo i cukřenky a sestavit si vlastní zajímavou soupravu. Klasické tvary využijete na chatě nebo chalupě, modernější ve stylové i moderní kuchyni nebo jídelně. Hrnek s motivem českého hrdiny a jeho kamarádů potěší každého, je milým dárkem pro Vaše děti.


Je určen pro každodenní použití, pro všechny druhy sporáků, otevřený oheň a indukci. Lze umývat v myčce na nádobí. Plecháčky s originální dekorací se mohou stát pěkným tradičním dárkem!


Plechové hrnky jsou v základu bílé s černým horním okrajem, smaltované ve fabrice.

Hrnky (II. A) Kvalitní smaltované hrnky firmy BELIS vynikající moderním, atraktivním designem vhodným zvlášt pro děti. Firma BELIS se zařazením těchto smaltovaných hrnků snaží zaujmout i zákazníky mezi těmi nejmenšími, pro které prozatím žádné smaltované výrobky nenabízela. Tkalouna, váha kus kg, cena za kus 20-Kč.


Staré konvičky-bandasky po 20-Kč, po 2s deklíky, černá za 30-Kč. Velký hrncovitý hnědý ceďák za 20-Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky