úterý 26. září 2017

Myčka electrolux nenapouští vodu

Když myčka nenapouští vodu , jde o nejčastější poruchu, která dokáže pořádně zkomplikovat provoz celé domácnosti. Nemusíte hned volat specializovaného opraváře myček, tento problém zkuste nejprve vyřešit svépomocí. Všechno co se týče vody odtok i přivod jsem zkontroloval a zkoušel jsem trochu vody nalet ručně a myčka vodu vypustila,takže jen nenapouští.


Ukazuje chybu ia i10. Co ještě zkontrolovat,nevyznate se někdo v tom. Náš tip: Někdy myčka nenapouští vodu také kvůli malému tlaku ve vodním řadu nebo skřípnuté přívodní hadici.

Program skončil, ale vaše nádobí je stále špinavé, mokré a studené? Pak vám nefunguje ohřev vody. Na vině bývá nejčastěji topné těleso nebo relé. Obě součástky seženete za. Mám myčku Bosch a od poloviny týdne mě při zapnutí programu jen jako by prskne vodu a pak začne hučet,ale voda do ní neteče.


Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk. Ale je pro mě divné,že by měla signalizovat poruchu nějakým číslem,ale to nedělá. Prostě poruchu nesignalizuje,ale vodu nenapouští.


Zablokuje se napousteni, kdyz zjisti, ze nejde vypoustet.

Meli jsme na to taky dvaktat opravare, pokazde stejne, sok, ze nefunuje cerpadlo, ale vycistil to a funguje. Oprava myčky Electrolux. Získejte cenové nabídky zdarma. Při otevření za provozu by se měla zastavit, ale jede dál.


Myčka nenapouští vodu. Zřejmě chyba v programu? Do myčky nádobí se asi nenapouští voda, protože myčka odsaje a pak, když se má napouštět, tak chvíli normálně hučí, asi po tu dobu, co se má napustit vodou a pak ztichne a vteřiny se zastaví - program se zastaví. Je to vážný problém, tedy myslím tím že je myčka na odpis, nebo mám zavolat opraváře? Pračka nebo myčka přepouští vodu – přetéká: Před započetím jakýchkoliv dalších servisních úkonů na myčce nebo pračce je nutná nejprve kontrola hladinového čidla pečlivým proměřením.


Existuje více druhů hladinových čidel praček a myček. O opravu se postarají kvalifikovaní servisní technici Electrolux. Zajišťujeme záruční opravy myček nádobí pro značky AEG, AEG- Electrolux , Electrolux , ZANUSSI:.


Nejčastější poruchy myček nádobí: únik vody, nenapouští , nevypouští,. Po spuštění probramu se vypouští voda (vyzkoušeno i se zavodněním myčky), ale další vodu nenapustí. Chyba se projevuje čím dál častěji, tj. Ohřev vody také funguje.


Zapnu program, ale myčka nenapouští vodu , místo toho, jako by neustále odčerpávala vodu , která tam ale není. Vyresetoval jsem a žádná změna. Co s tím, věděl by někdo?

Díky za tipy a rady, případně i návody. Pouze vypoští,nefunguje reset. Dobrý den,máme tuto myčku 3:rokem. Doposud šlapala jak hodinky.


Ale ted bez předchozích potíží začala jen vypouštět vodu , pozdržení resetu nefunguje, jiný program jde nacvaknout,ale myčka nereaguje. Nejde ani vypnout ani zapnout pouze hučí a vypouští vodu i když ta tam není. Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že pračka nenapouští vodu. Když ji zapnu, začne vypouštět, ale už nenapouští a vyblikne na mě červená kontrolka-jakože, s tím něco je, třeba za půl dne se zase rozjede, ale bohužel už ji od včera přemlouvám a nic. Filtr už jsme čistili, tak nevím, co by tomu mohlo být Je sobota, takže mi ji nikdo.


Kup Přívodní ventil myčky nádobí prímo od Electrolux. Pokud myčka má ve vnitřním prostoru vodu , i když se spotřebič nepoužívá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky