pondělí 11. září 2017

Nerezový termohrnek s vlastním potiskem

Detailní popis Hrnek nerezový s vlastním potiskem. Potisk technologií zvaný termosublimace. Dlouhá životnost potisku. V košíku klikněte na položku OBJEDNAT POTISK.


Termohrnky na kávu s možností vlastního potisku. Mají vaši klienti a zaměstnanci v oblibě horký šálek čaje nebo kávy? Máme pro ně perfektní dárek, díky kterému si budou moct vychutnávat svůj oblíbený nápoj za jakékoliv situace.


Vybavte je do práce i na cesty skvělými termohrnky na kávu s potiskem. Nejen, že si v něm můžete vzít horký nápoj s sebou, takže si vlastně můžete místo snídaně přispat, ale můžete si ho navíc ozdobit fotkou svých blízkých, oblíbeným obrázkem nebo motivačním nakopávacím textem. Cestovní termohrnek plechový stříbrný Cestovní termohrnek s potiskem stříbrný. Stříbrné hrnky jsou nejlepší pro potisk textů, grafik apo nejsou vhodné pro většinu fotografií, protože dochází ke změně barevnosti vzhledem k barvě materiálu termohrnku (co je na fotce bílé, bude mít na potisku barvu hrnku). Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Láhev je vhodná na každodenní pití v práci i pro hydrataci na cestách. Díky odolnému tělu s dvojitým pláštěm, vydrží obsah až hodin teplý a hodin studený. Na placatku můžete přidat vlastní text či obrázek. Hrnek s potiskem , vytvoř hrnek s fotkou, hrnek se jménem nebo nvytvoř originální potisk hrnku pro tvé nejbližší.


Hrnek není bílý, ale stříbrný a to mění barevnost potisku. Je proto vhodný pro texty, loga a grafiku, méně však pro fotografie. Dvouplášťový nerezový termohrnek je vhodný pro nápisy, loga nebo grafiku. Méně pak pro fotografie. Místo bílé je nerezový podklad.


Pro potisk fotografií doporučujeme spíš termohrnek bílý. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Hrnky s vlastním potiskem.


Nerezový termohrnek , reklamní potisk i bez. To bylo krátké představení pro hrnky s vlastním potiskem a teď už je řada na vás. Neváhejte si vytvořit vlastní design hrnku. Vytvořit si originální a jedinečný hrnek.


V odkazu níže najdete náš editor pro tvorbu potisku na předměty. K potisku máme trička, další textil a jakmile překliknete. Možnost nákupu od kusu. Klikněte na tlačítko níže a soutěžte s námi o fotohrneček s vlastní fotografií ZDARMA. Další budou odměněni fotoobrazem z jejich vlastní dodané fotografie.


Je to jednoduché – naší fb stránce dejte „TO SE MI LÍBÍ“, sdílejte soutěžní příspěvek na který se dostanete tlačítkem níže na vaší zdi a okomentujte příspěvek slovem. Nabízíme širokou nabídku termohrnků značky KeepCup s vlastním logem a barevnou kombinací přímo na míru. Díky široké nabídce si vybere každý ten svůj KeepCup. Pokud si navíc od nás necháte zvěčnit Váš jedinečný motiv, budete mít originální kousek, který budete nosit všude s sebou.


Hodí se na cestu do práce, do školy i na výlety. Velikost 3ml je tak akorát. Vejde do každého batohu a zároveň je i dost velká na. Na termohrnek můžete přidat libovolný potisk, ať už se jedná o text, fotografii nebo obrázek.


Nezapomeňte, že eko hrnek můžete využít vždycky místo plastového kelímku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky