pondělí 18. září 2017

Chlazení na pivo lindr

Guaranteed Best Price For Lindr Dispensers In The UK. Call Today For A Quote. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu.


Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.

Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nepodceňujte vybavení svého výčepního zařízení. Pořiďte si spolehlivé chlazení na pivo a žíznivé hosté se k Vám jen pohrnou.


Chlazení na pivo kontaktní LINDR představuje ideální řešení pro stolové chlazení piva. Zákazníci si jej oblíbili díky snadnému ovládání, manipulaci, stylovému vzhledu, skvělé ceně a svižné rychlosti chlazení piva (za pouhých 3–minut můžete začít čepovat). Výčepní zařízení a pivní chlazení Lindr - Pygmy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Podstolové pivní chlazení je vždy použito v kombinaci s výčepním stojanem. Pivní chlazení je možno umístit pod výčepní stůl nebo kamkoliv do prostoru baru či restaurace.


Voda v těchto zařízeních slouží k přenosu chladu na pivní vedení a také jako akumulátor chladu. Provádíme i sanitace výčepních zařízení. Rádi bychom změnili zažitý omyl, že chlazení na pivo je pro obyčejného člověka nedostupné.


ZDE zjistíte, že výčepní zařízení si může dovolit každý. Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Thermo blok s vysokou energetickou kapacitou je připraven k výdeji dobře vychlazeného piva již během 2-min.


Nabídka pronájmu chlazení na pivo u nás v kamenné prodejně v Olomouci. Tento koncept je založen na skvělém šéfkuchaři a jeho týmu, na zásadách racionální výživy, zdravých a pokud možno domácích surovinách. MOŽNÉ POUŽÍT PRO NAPOJENÍ NA CHLADÍCÍ ŠNEKY, VYMRAŽOVACÍ DESKY, NEBO NA DVOUPLÁŠŤOVÉ TANKY. Chlazení Lindr AS - 1je určeno k profesionálnímu chlazení.


Součástí balení jsou rychlospojky a hadice na pivo a vzduch. AS - je vybaven vestavěným čeřičem, který zajišťuje rovnoměrnou teplotu v celé vodní lázni V případě potřeby je možno čeřič upravit a použít jako dochlazovací čepradlo s výtlakem 2m. Jeho profesionální a pohledově uhlazený design předurčuje tento chladič jako moderní doplněk domácí kuchyně nebo baru. (Review) Lindr. USD per month by showing ads.


See traffic statistics for more information.

Hosted on IP address 109. You can find similar websites and websites using the same design template. Podmínky záruky na roky naleznete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky