úterý 26. září 2017

Struhadlo julienne handy

Strúhadlo s mimoriadne ostrou čepeľou z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele vynikajúce na prípravu jemných prúžkov julienne z mrkvy, zeleru, bielej reďkvičky, zemiakov apod. Univerzální, se bubnovými struhadly pro přípravu strouhanky, jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny, strouhání zeleniny na nudličky „ julienne , strouhání ovoce. Se struhadlem je práce snadná a bezpečná díky protiskluzové úpravě.


Struhadlo julienne handy

Strúhadlo na prípravu prúžkov julienne z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod. V čem struhadlo HANDY X-sharp vyniká? Všechna julienne struhadla, a není jich málo, jsou totiž mimořádně ostrá a při strouhání oběma směry navíc bez možnosti využít pěchovadla lze velmi snadno přijít k nepříjemnému úrazu. Pojďme si tedy nové struhadlo julienne HANDY s mimořádně ostrou nerezovou čepelí a plastovým tělem představit blíže!


Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Strúhadlo julienne HANDY myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Chcete vedieť, či je cena 190€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Má mimořádně ostré a odolné čepele X-sharp z prvotřídní nerezavějící oceli vynikající pro přípravu jemných nudliček julienne. Vynikající pro přípravu jemných proužků julienne z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod.


Opatřeno zásobníkem s pěchovadlem pro bezpečné strouhání a protiskluzovou úpravou struhadla. Potraviny nakrájané či nastrúhané na jemné rezančeky. Vo francúzskej kuchyni platí pravidlo, že julienne sú spravidla veľkosti sirky, prípadne tenšie a dlhé cca až centimetrov. Najčastejšie sa takto pripravuje zelenina, pretože dlhšie tenké rezančeky držia tvar aj pri ďalšom spracovaní. Mimoriadne ostré a odolné čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele na prípravu jemných rezančekov julienne z mrkvy, zeleru, zemiakov, bielej reďkovky a pod.


Ochranný kryt slúži aj ako zásobník pre nastrúhané potraviny. Multifunkční struhadlo. Leifheit Lis na česnek PROLINE Knobi King. Určeno pro přípravu jemných proužků julienne z mrkve, bílé ředkve a ředkviček, menších brambor, červené řepy apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky.


Struhadlo julienne PRESTO CARVING. TESCOMA struhadlo julienne HANDY za 3Kč. Usnadněte si vaření s designovými pomocníky. Pondělí – Neděle 8- hod. Opatrené zásobníkom so zatlá.


Struhadlo julienne handy

Porovnání cen tescoma struhadlo julienne handy , srovnání cen tescoma struhadlo julienne handy na portálu HLEDEJCENY. Pro pohodlné a bezpečné strouhání jsou čepele propnuté dovnitř do tvaru „U“. Hodnocení produktu:. S tímto praktickým a kompaktním struhadlem, které funguje jako ořezávátko tužek, vytvoříte dlouhé. Spirálové struhadlo pro efektní julienne nudličky - snadno, rychle, bezpečně.


Tento profil „vede ruku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky