čtvrtek 21. září 2017

Prosklená vitrína na zeď

Prosklená vitrína na zeď

Inspirujte se a nakupujte vitríny na FAVI. S led osvětlením, závěsné, rohové, na modely. Najděte si prosklenou skříňku, do které se zamilujete na první pohled. V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů.


Prosklená vitrína na zeď

V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. M– malá prosklená vitrína na zeď. Je ideální do obývacího pokoje, ložnice či pracovny. Lze objednat v různých barevných provedeních. Je předělena dvěma svislými příčkami na tři části, do kterých si můžete umístit dekorace, porcelán nebo oblíbené knížky.


V případě, že přemýšlíte o pořízení skleněné vitríny, neváhejte se obrátit na naše odborníky s mnohaletou praxí, kteří vám rádi poradí s optimálním řešením na míru každému účelu i prostoru nebo zrealizují váš konkrétní návrh. Můžete se také inspirovat v naší fotogalerii realizovaných zakázek. Vitrína má výklopná dvířka.


Prosklená vitrína na zeď

Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Do domácností zhotovujeme skleněný nábytek a skleníky. Provádíme sklenářské práce. M- malá prosklená vitrína na zeď.


Ořech tmavý (viz hlavní obrázek) je za příplatek – v případě zájmu nám prosím napište dotaz. Bílá prosklená vitrína s dvířky Kategorie Info Kontakt Login. Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály, knihovny, vitríny, závěsné skříňky. A máme také stojany na noviny.


Prosklená vitrína Magnetoplan optimal. Vnitřní magnetická vitrína pro komfortní prezentaci Vašich reklamních letáků a prospektů. Informace o koronaviru a provozu IKEA. Jedná se o čtyřdílnou sestavu. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky.


Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Správná vitrína musí být praktická i hezká na pohled. Ty ze SCONTA jsou nejen hezké, ale také kvalitní. Skleněné vitríny uchrání vaše cennosti před prachem a přesto zůstanou na očích.


Provedení: Vysoká prosklená vitrína Bari REG1W1DP je vyrobena v moderní barevné kombinaci Bílá, Dub přírodní a Bílý lesk. Otvírání dvířek je pravé (panty jsou na pravé straně). Moderní prosklená vitrína určená k upevnění na zeď vyzývá k odtržení od zažitých konvencí a současně svědčí o pochopení potřeb jejího budoucího uživatele. Praktický úložný prostor je vybaven policemi, z nichž prostřední je skleněná.


Právě ten nabízí skříňky s prosklenými dveřmi. Ideální na vaše trofeje, sadu nádobí, fotografie, sběratelské suvenýry a všechny další maličkosti, které vám dělají radost. Některé sříňky z nabídky se mohou pochlubit také atraktivním podsvícením, tak neváhejte a prohlédněte si všechny na jednom místě. Porovnání cen prosklena vitrina na modely zavesna, srovnání cen prosklena vitrina na modely zavesna na portálu HLEDEJCENY. Závěsná vitrína prosklená se šuplíkem se sestavy ALASKA v bílé barvě bud.


Prosklená vitrína na zeď

Umíme si prosklenou vitrínu představit také ve školách, její využití je velmi široké. Důležité je zde právě prosklení, které chrání vystavované předměty před. Poslouží jako odkládací místo na různé věci a prosklená část poslouží na vystavení různých dekorativních předmětů, fotek nebo sklenniček.


Systém ALASKA je pěkně zpracován a lze jej kombinovat s různými produkty z tohoto programu. Vnější skla vitrín jsou z tvrzeného bezpečnostního ESG skla, jsou tedy odolné a bezpečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky