čtvrtek 28. září 2017

Mora 2120 knoflíky

Na puding striedavo naukladáme keksy ako šachovnicu biele, kakaové. Do krému vmiešame 200g Hery a natrieme na bebe keksy. Vzniknutý krém navrstvíme na Bebe keksy. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Níže naleznete zboží v internetových. Knoflík hodin, minutky do sp.


Na sporáky a trouby dodáváme náhradní díly jako jsou kličky, knoflíky včetně jejich kroužků nebo pružiny knoflíků. V této sekci nabízíme široké spektrum originálního příslušenství pro odsavače par, sporáky, ale i ostatní produkty MORA. Koše, zásuvky, čela košů,. Vše funkční, knoflíky bez vůle. Přehledené a intuitivní ovládání zajišťují elektronické rotační knoflíky.


Mora sporáků, bylo možné. Na požádání dostanete návod na správné zapojení termostatu. MORA starší provedení, 44- Kč. Lze použít a nahradit podle adaptérů viz. Varná deska s rychlým rozehřevem.


Kontrolky rozehřátých ploten. Deska v nerezové rámečku. Sklokeramická deska s troubou na 2V nebo 4V (380V). Hořáky i trouba na zemní plyn. K vyzvednutí pouze osobnímu v Plzni.


Inzerát platí do vymazání ! Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Sledujte nás na všech sociálních sítích, ať Vám nic neunikne! PS - na starších sporácích se ještě může vyskytovat trochu odlišný tvar topné spirály - toto je nyn.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Pak budete potřebovat nejen kvalifikované techniky, ale také originální příslušenství. Univerzální trysky na Propan-Butan se dají použít nejen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dotykový displej nebo ovládácí panel s knoflíky.


Zřejmě odešlo nejdřív topné těleso a nyní i termostat. Vzhledem ke stáří výrobku již nezvažuji jeho opravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky