pátek 22. září 2017

Nůžky na trávu fiskars

Každý, i Vy se můžete díly nůžkám na trávu stát virtuosem na Vlastní zahradě. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nůžky na trávu značky FISKARS. Příjemný lehký design je pohodlný a přátelský. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Fiskars jaké budete nejvíce potřebovat.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nastavitelný přítlak čepelí centrálním šroubem zaručuje stále přesné stříhání. Vratná pružina snižuje únavu a usnadňuje střihání tím, že plynule otevírá držadla po každém střihu.


Mechanické nůžky na trávu jsou sice levnější, ale využijí se spíše pro občasné práce na menších plochách. Spolehlivé a zároveň dostupné elektrické nůžky na trávu a keře od českého výrobce. Mezi přednosti patří vyjímatelný akumulátor a již v balení obsažená dvojice střižných lišt. Vybrat si můžete z několika rozměrů.


Univerzální nůžky pro domácnost využijete nejenom pro běžné stříhání, ale můžete je také použít na zahradě při stříhání květin a rostlin. Přesný střih je usnadněn díky zesíleným čepelím s vybroušenými zuby.

Pro bezpečné držení jsou ergonomická držadla uzavřená, tudíž vám nůžky ani při větším. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Tento multifunkční produkt je určen na stříhání plechů, plastů, hadic a dalšího podobného materiálu.


Například nůžky na květiny a byliny, díky kterým Vám budou Vaše rostliny prospívat. Protože jak sami víte, většina rostlin je velmi náchylných a je pro ně mnohem lepší, když se zastřihnou, než aby se zlomily. Tento speciální a unikátní servomechanismus automaticky reguluje přítlak čepelí a tím optimalizuje množství stříhané trávy. Tento typ nůžek je určený zejména ke stříhání čerstvých zelených přírustků a roustoucích dřevěných výhonků.


Při práci na zahradě jistě velmi oceníte kvalitní nůžky na větve, nůžky na živý plot a keře a také poslední dobou stále oblíbenější nůžky na trávu. Nabídka na zahradní nůžky je široká. Od malých lehkých zahradnických nůžek na stříhání květin a tenkých větviček po dvouruční pákové nůžky na silné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou ideálním doplňkem k vřetenové sekačce.


Stejně jako vřetenová sekačka, i nůžky na trávu nesekají, ale stříhají. Chcete aby Váš trávník vypadal svěže a hustě, ale s běžnou sekačkou toho nedokážete dosáhnout? Sklon natočení střihací hlavy lze nastavit v rozmezí 270°. Rozsah střihání je až m, závisí přímo na stříhající osobě.


SoftGrip povrch zvyšuje pohodlí používání.

Stále přesné stříhání zaručuje nastavitelný přítlak čepelí centrálním šroubem. Střihací hlava se dá nastavit v rozsahu 360° a dovoluje stříhat i svahy s nepříjemným sklonem. Ergonomický design šetří svaly prstů a paže.


Díky důmyslnému mechanismu nůžky trávu nikdy nežvýkají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky