pondělí 25. září 2017

Elektrický gril catler

Elektrický gril catler

Rýchlo sa nahreje a pripraví pokrm v požadovanej kvalite. Rychle se nahřeje a připraví pokrm v požadované kvalitě. První grilování na novém kontaktním grilu.


Zdravé grilování v pohodlí domova. Grily Catler se řadí mezi špičku, která se na českém trhu nachází. Kontaktní grily Catler jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují snadnou a zdravou přípravu skvělých pokrmů v interiéru i na zahradě.


Je to však investícia na dlhú dobu, pretože tento gril znesie veľa a vydrží dlho. Zejména při grilování masa oceníte, pokud má gril termostat a teploměr, výhodou je také indikátor nahřátí. Dobrému stolnímu grilu by neměla chybět odkapávací miska na tuk.


Elektrický gril catler

Pokud z nějakého důvodu nechcete pořizovat elektrický gril , například kvůli nemožnosti připojení do sítě, nabízejí se plynové grily. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tí menej skúsení ocenia jednoduchosť ovádania a bohatý manuál, v ktorom je veľa rád a tipov ako ku grilu, tak aj ku grilovaniu.


Pri tomto grilu sú dve grilovacie dosky, spodná je plochá a horná rebrovaná, pričom je možné grilovať na oboch platničkách a výška hornej dosky je dobre. Prechod medzi polohami je chránený poistkou. Nastaviteľná výška hornéj platne a sklon tej spodnej. Tuk a šťava odtekajú do odnímateľnej nádoby, ktorá sa zasúva do podstavca. Povrch desek se nechá velmi snadno čistit za pomoci papírového ubrousku bez použití saponátu.


Elektrický gril catler

Vďaka tomuto grilu si veľmi jednoducho pripravíte perfektné pokrmy, ako sú rôzne druhy grilovaného mäsa, rýb, zeleniny, sendvičov a mnoho ďalších. Gril je možné navíc rozevřít, takže při grilování můžete využít spodní i horní desku. Parametre výberu elektrického grilu. Pokiaľ vám elektrický gril vyhovuje a nevadí vám, že s jeho použitím prichádzate o atmosféru záhradného grilovania, mali by ste sa pri jeho výbere zamerať na nasledujúce parametre. K dispozici je programů, pomocí kterých zvolíte ideální proces přípravy pro každý pokrm.


Obsahuje všetky jeho dobré funkcie a má mnoho predností navyše. Požadovanou funkci grilu snadno zvolíte na velkém a čitelném displeji. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Elektrické grily CATLER na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. Jedná se o gril , na kterém můžete dělat barbecue nebo grilovat na kontaktní části. Tento kontaktní gril je konstruován jako multifunkční grilovací zařízení. Můžete mít z tohoto grilu buď barbecue gril nebo kontaktní.


Díky variabilnímu nastavení teploty od 1– 2°C můžete pohodlně grilovat různě pokrmy. Nižší teplota je vhodná pro přípravu sendvičů, zatímco vyšší teplota je ideální pro přípravu šťavnatých steaků. Steaky jsou tak úžasně šťavnaté. Ti co bydlí v bytě a litují, že si grilování také nemůžou dopřát, už zoufat nemusí.


Elektrický gril catler

Stačí si koupit elektrický kontaktní gril , s nímž si dopřeje zdravě připravené pochoutky v bytě či na balkoně, a hlavně po celý rok. Pokud nevíte, na co přesně se při výběru nového kompaktního grilu zaměřit, přečtete si. Grilovacie dosky aj zásobník na tuk sú odnímateľné a ľahko sa čistia. V tejto sekcii sme pre vás pripravili chutné, ale popritom jednoduché recepty a nechýbajú samozrejme ani video ukážky.


Na vybrané výrobky značky CATLER poskytujeme predĺženie zákonom stanovenej záručnej doby o ďalších mesiacov. Vychutnejte si čaj nebo kávu přesně tak, jak je máte rádi. Konvice na čaj, kávovary, ale také široké příslušenství pro horké nápoje Catler vám umožní připravit si oblíbený šálek s profesionální kvalitou a zaručí vám, že to vždy bude dokonalý zááážitek všech smyslů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky